≫ 

Apelacija potvrdila zabranu otuđenja imovine majci dečaka koji je počinio masakr u školi "Vladislav Ribnikar"

 ≫ 

Istovremeno je određena privremena mera zabrane M.K. da otuđi, odnosno optereti automobil "marke Fiat 500", 2017. godina proizvodnje, kako se navodi na sajtu Apelacionog suda u Beogradu

Komentari

  • XY

    21. avgust 2023 | 17:10

    Znam porodicu gde je sin ubio dvoje mladih i uništio dve porodice, njegovi roditelji i braća su patili mnogo ali ih niko nije osudjiivao, nisu oni krivi sti im se izradio monstrum. Tako i ova porodica pati i doživotno će ali jadna devojčica ništa nije kriva a on je zaslužio isto što i nevina deca.

  • Kalina

    21. avgust 2023 | 16:11

    ovo financijsko ubistvo nije nista bolje od cinjenica Decaka ubice i dokazuje kakve SVE ljudske zveri medju nama zive i Bas TI nisu sposoban zdrav um da ukljuce i filtriraju zaso je taj decak to ucinio? ko je tu SVE odkazao U svojoj odgovornosti njegovog razvoja? gde Su skolski pedagozi bili ? gde Su profesori ucitelji itd bili ???? iz efekta jedno dete ne planira ovakav masakar pre bih rekla da je to dete U groznom pritisku Bio i to Su strucnjaci skole morali da preppoznaju Roditelji zrtava Su naravno Zivi sahranjeni Ali Zar im decu vraca dalja ubistva sestre i poroduce pocinioca????? umesto da svi zajedno tragaju za istinom i da se to nikad vise ne desi nikome oni se Grabe Para isto kad bi svoje dete prodali ja nebih mogla da zamislim da Ista preko smrti mog deteta padne U moje svojstvo nema te cene 6a gubitka to Su Samo bolesne osvete i dalja ubistva

  • Lona

    21. avgust 2023 | 15:31

    Decak ubica je zavio u crno i tudje, a i svoju porodicu. Citajuci gornji tekst zakljucujem, da ce decakova porodica, kao i sestra, koja ne snosi nikakvu krivicu, biti osudjena da budu dozivotni beskucnici, a ako im ozalosceni ostave po parce hleba, bice dobro.

    • 21. avgust 2023 | 17:34

      Miroslav

      @Lona

      Slazem se sa vama, dodajem da sa ovakvim sudstvom nikad necemo u Evropu. Skola da li je drzavna ili privatna je odgovorna za bezbednost i radnika i ucenika, prema tome svi treba da budu osigurani u nesrecnim i slicnim slucajevima. Osiguranje za drzavne skole treba da placa odgovarajuce ministarstvo nadlezno za obrazovanje. Za privatne naravno vlasnik. Da vas podsetim policajac koji je zverski ubio afroamerikanca dobio je zatvorsku kaznu a drzava se nagodila sa porodicom zrtve i platila vise od 20 miliona dolara obestecenja. U nasem zalosnom slucaju uraditi isto, ubicu u psihijatarsku bolnicu do krajnosti, oca i majku n’a sud pa po zasluzi i zatvorska kazna, a drzava koja je najveci krivac da plati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA