≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mladić kojem je osumnjičeni bokser slomio lobanju na beogradskom splavu "izgubio pamćenje"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Saslušan u Višem javnom tužilaštvu nakon što je izašao iz kome

  • 5
Petar Peki Mauković Foto: Facebook/P.M.

M. V., muškarac kojem je, kako se sumnja, bokser Petar M. (39) slomio lobanju, odnosno, pokušao da ga ubije, na jednom poznatom beogradskom splavu, kako Telegraf nezvanično saznaje, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu nakon što je pušten na kućno lečenje.

On je, podsetimo, bio u komi.

Na saslušanju je izjavio da se ne seća ko ga je tukao, da je izgubio sećanje, jer je preživeo tešku operaciju glave i da se ne seća ni kako je došlo do prebijanja.

Sigurnosne kamere splava zabeležile su momenat u kom bokser prilazi mladićima i započinje tuču.

Kako se vidi na snimku sa nadzorne kamere, tri mladića stajala su na mostiću kada se Petar M. zaleteo ka njima i dva puta pesnicom u glavu udario jednog od njih nakon kraće rasprave. Potom je nasrnuo na drugog, koji je pokušao da ih radvoji, pri čemu ga je oborio na pod i pao preko njega.

Treći muškarac koji se nalazio na mostiću sve vreme je pokušavao da razdvoji boksera od ostala dva mladića, ali je Petar protrčao pored njega i nastavio da tuče mladića kog je prvog napao. Svaki put kada bi se mladić oslobodio, bokser bi otišao za njim i nastavio pesnicama da ga udara u glavu.

Saslušan u Višem javnom tužilaštvu

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Petar M. (39) zbog sumnje da je 1. jula ove godine kao radnik obezbeđenja na jednom beogradskom splavu bezobzirnim nasilničkim ponašanjem pokušao da liši života M.V, dok je S.V. naneo lake lako telesne povrede. Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.


Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor iz svih zakonskih razloga - zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je 1. jula oko 00.40 časa ispred ulaza na splav na savskom keju, najpre radnik obezbeđenja M.K. ušao u raspravu sa M.V. i S.V, u koju se takodje radnik obezbedjenja Petar M. uključio, pa je iz nepoznatih razloga krenuo da pesnicama udara oštećene u predelu glave i tela. M.V. je pokušao da beži, ali je Petar M, kako se sumnja, nastavio da ga udara, usled čega je oštećeni pao, a Petar M. mu je zadao još jedan udarac u predelu glave pesnicom, nanevši mu time teške telesne povrede opasne po život u vidu preloma temene kosti, uz krvarenje između mozga i lobanje.

Dok je M.V. ostao da leži, Petar M. je nastavio da udara S.V. pesnicom u predelu glave i tela, nanevši mu lake telesne povrede, nakon čega je okrivljeni napustio lice mesta.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakularno hapšenje zbog ubistva u pokušaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Gaga Sc Zoki

    22. avgust 2023 | 14:57

    Zalosti,zalostiiiii....Cuvas ga od kilo meso,i dodje BOLESNIK da ti ubije dete.

  • Mister bin

    22. avgust 2023 | 15:12

    Ovo nije za zatvor nego streljanje I naravno sudija se potplati i samo nanogica Sramota

  • L

    22. avgust 2023 | 16:23

    Kamere sve zabelezile ...molim lepo..kad sky koji ne zna se ko pise na njemu je dokaz onda kamera molim lepo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA