≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšija (72) u Vranju pretukao devojčicu (14): Smetala mu igra dece na ulici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako kaže otac devojčice, ona je i dalje pod stresom i ima podlive na licu

  • 40
silueta muskarca, pretucena devojcica Vranje Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, S. Tasić

Muškarac star 72 godine pretukao je devojčicu od 14 godina, inače svoju komšinicu, u naselju Ogledna stanica u Vranju, potvrđeno je iz Osnovnog javnog tužilaštva.

Događaj je prijavljen u petak uveče negde oko 20.15 sati, kada su se deca igrala loptom na ulici.

- Tom čoveku je smetala buka i udaranje lopte, pa je negodovao. Izašao na ulicu i odgurnuo devojčicu rukama u predelu grudi i zadao joj više udaraca po rukama i licu. Slučaj je prijavljen policiji naloženo je da se prikupe obaveštenja od svih prisutnih i da se prikupe dokazi za krivično delo nasilničko ponašanje. Ostali detalji događaja se još uvek utvrđuju. Devojčici je pružena pomoć u ZC Vranje i sa njom je razgovarao i psiholog - navode iz OJT.

pretučena devojčica, vranje Foto: S. Tasić

Otac devojčice Marjan Đorđević je u šoku, kao i cela porodica, zbog svega što se desilo.

- Mi tog čoveka i ne poznajemo, živi u susednoju ulici. Smetala su mu deca. Osim toga što ju je pesničio, vređao ju je jer je bila u šortsu, govorio joj da je ku*va i druge gadosti. Dete je juče došlo da mi kaže šta se desilo, bilo je pod stresom, a on se zaključao u stanu. Valjda je mislio da ću da idem i da ja njega tučem. Mi smo slučaj prijavili policiji, koja je došla po pozivu - priča vidno potresen otac.

On dodaje i da je zgrožen nad komentarom supruge počinioca ovog dela, jer je govorila da je mnogo dece i da im ona smetaju.

- Valjda je mnogo dece nešto dobro i lepo - dodaje Đorđević.

Kako kaže, devojčica je još pod stresom i ima podlive na licu.

(Telegraf.rs/S. Tasić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    27. avgust 2023 | 13:56

    Ne opravdavam nasilje ,ali toliko bezobrazne dece i nevaspitane ima da to nije normalno.....

  • Nije lepo

    27. avgust 2023 | 13:45

    Sto je udario devojčicu ,ali verovatno je trebao roditelje ,posto definitivno nevaspitavaju svoju decu.Zivim u zgradi ,poslednjih godina kao u zatvoru sva godišnja doba zatvoreni prozori jer od buke ,cike ,vriske, lopte, bluetooth zvučnika ne mozes cuti svoje misli,a ne spavati ili citati knjigu,tv ih ne moze nadjačati .Preko dana mlađi uvece ovi malo stariji posle ponoći oni 15-16+. Da su doticnu devojcicu roditelji na vreme naucili lepom ponasanju,sta je lepo sta nije sada ne bi imala ove traume

  • Kalina Von ins

    27. avgust 2023 | 13:44

    OK muskarac nesme nijedno dete da tuce Ako to zaista stima Ali TA deca U 14 godina znaju biti takodje vulgarna bezobrazna nasilna provokativ na itd Tako da civek zaista gubi svaki kontrolu za SVE uvek treba dvoje svaki ima pravo i na mir ulica nije sportskom teren Park il livada TU ima naroda Koji mozda zeli da se odmoru il je bolestan itd SVE ima granica Pa i NASA deca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA