≫ 

Komšija (72) u Vranju pretukao devojčicu (14): Smetala mu igra dece na ulici

 ≫ 

Kako kaže otac devojčice, ona je i dalje pod stresom i ima podlive na licu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zvele
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Margit

    28. avgust 2023 | 11:20

    Ne opravdavam tuču,ali takvo nevaspitanje i bahatost mladih ljudi i dece je strasno.Igrajte se u svom dvorištu,ili na igralištu,a ne ispred zgrada.Ja sam precutala svom bratancu koji je verovatno bio ljut što smo se odvojili jer je dvojna kuća i pošto sam betonirala i ima neki zidic ispod moje terase on je ušao sa loptom i tako jako pikao loptu jedno 10 puta da je jecala ulica.Izašla sam na terasu i ušla u kuću,kad se isprazno prestao je,napominjem da sam ga iskolovala omogucila diplomu srednje skole jer živim u gradu.Sta da vam kažem.Oprostite mladima,opomene ako imate mogućnost, ako nemate ćutite da nebude veće zlo.

  • Zoran

    27. avgust 2023 | 18:59

    Ne odobravam da se deca tuku,ali roditelji su prepustili decu ulici i baš ih briga što remete javni red i mir,ulica nije mesto za igru može auto da ih udari,takodje na kolovozu je zabranjeno zadržavanje pešaka,jasno je definisano kako se pešaci kreću i kojom stranom ako nema trotoara,u suprotnom to je remećenje saobraćaja,a za bezosecajne i bezobrazne roditelje treba sprovesti edukaciju i objasniti šta je remećenje javnog reda i mira koje dolazi sa saobraćajne javne površine,a šta je kućni red koji se odnosi na stambene zgrade isl.i nekako im utuviti u glavu da različitim ljudima smetaju različite stvari,jel oni očigledno nemaju sposobnost da to shvate,u suprotnom ne bi pustili decu na ulicu. Zao mi je što je devojčica pretučena,ona nije kriva zato što je imala podršku od roditelja koji joj nisu objasnili da je ulica put koji povezuje delove grada i da ima svoju definiciju i pravila,kao npr.park on jeste javna površina dostupna svim građanima,ali hajmo da igramo fudbal po cveću to je javna površina. Mnogi koji žive u većim gradovima pričaju da je to normalno,mislim da ipak nije tako, Treba i deca i mladi da se igraju i provode,ali ne i da uznemiravaju sve oko sebe. Mislim da Policija treba da kontroliše ulice i upozorava roditelje da deca ne smeju da remete j.r.m.vikom,udaranjem loptom itd,takodje ometaju saobraćaj.

  • Nerko

    27. avgust 2023 | 18:45

    Samo je trebao da uzme Nož i da probusi loptu, tako je meni jedan deda kad sam bio mali, plakao 2 dana pa mi kupio novu hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA