≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Suvozač otkrio zašto je Dejan uleteo u suprotni smer na Milošu Velikom, pa živ izgoreo u "puntu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Treće osnovno javno tužilaštvo koje vodi ovaj slučaj dao je naloge da se obavi obdukcija, toksikologija, pregledi vozila, identifikacija leša, da se prikupe svi dokazi i dostavi izveštaj tužilaštvu

  • 22
Nesreća Miloš Veliki, obilaznica, Dejan J Foto: 192_rs, Facebook

Nenad K. (40) koji je bio na mestu suvozača "fijata smrti" za čijim volanom je bio Dejan Jevremov (51) koji je poginuo na auto-putu "Miloš Veliki" kada je vozio u suprotnom smeru, kako je potvrđeno za Telegraf, dao je iskaz u Urgentnom centru.

"Naveo je da su kolima krenuli na svadbu u Ivanjicu, da su promašili izlaz na auto put i da su probali da se isključe što pre, ali da se ubrzo dogodila tragedija. Takođe je naveo da su pokušavali da nađu izlaz i da su zato vozili krajnjom trakom. Rekao je da su pili pivo tog dana. Na pitanje da li su se snimali za tik-tok, odgovorio je da nisu i da im nije bila namera da bilo kakve snimke kače na mreže", rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Inače, Treće osnovno javno tužilaštvo koje vodi ovaj slučaj dao je naloge da se obavi obdukcija, toksikologija, pregledi vozila, identifikacija leša, da se prikupe svi dokazi i dostavi izveštaj tužilaštvu.

Inače, istraga će utvrditi šta se zaista dogodilo, ali i saslušanje povređenih.

Dan nakon tragedije Dejanova ćerka oglasila se na duštvenim mrežama. Ona je potvrdila da je njen otac stradao, ali zamolila i njegove prijatelje da ga ne zovu na mobilni telefon.

Nezavanično, Dejan je pre nekoliko dana stavio u oglas "fijat" i nudio ga na prodaju.

Vozači koji su se pre dva dana našli na delu puta gde se dogodila jeziva nesreća su je i snimili.


Prilikom nesreće teško je povređen N. K. (40) koji je bio suvozač u "puntu", dok je devojka D.P. (30) koja je bila za volanom "hjundajia" svesna i komunikativna i prevezena u KBC Zemun.

Video: UZNEMIRUJUĆE: Snimljen trenutak sudara na Milošu Velikom: Punto odleteo u plamenu, vozač stradao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    5. septembar 2023 | 11:05

    Dajte ljudi, nismo deca. Valjda je lakše naći izlaz iz zaustavne trake nego iz preticajne.

  • A

    5. septembar 2023 | 11:39

    Opravdanja nema, bitno da niko nedužan nije nastradao zbog vas. Kako možeš da voziš suprotnom stranom, da kola prolaze pored tebe i da se ne zapitaš malo da li si normalan??????? Tražio isključenje iz suprotne strane i to još iz brze trake. O Bože šta čitam. U normalnoj zemlji bi bio u ludnici sad ne bi te niko ništa ni pitao.

  • Shampita

    5. septembar 2023 | 11:50

    I pod pretpostavkom da uđeš u kontra smer koje je objašnjenje za 6km vožnje? Kaže hteli su da se što pre isključe....a vozili su 6 km tako. Ajde da su išli skroz levom trakom koja bi za ove iz suprotnog smera bila zaustavna, da su stali, sačekali pogodan trenutak da se okrenu nego su se kretali za vozače iz suprotnog smera brzom trakom, pa da si debil ne bi to uradio. Svesno su ugrozili saobraćaj i živote nedužnih ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA