≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Baki u stomak zarila nož dugačak čak 20 centimetara: Sud je osudio na 7 i po godina, ali tužilaštvo se žalilo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nož kojim je počinjen zločin nađen je u kući

  • 0
Sudija, sudski čekić, presuda Foto: Shutterstock

Devojka V.M. (29) koja je ubila svoju babu D.M. (69) ,2. januara 2021. godine u selu nadomak Požarevca, po odluci Apelacionog suda osuđena je na osam i po godina robije, saznaje "Telegraf.rs".

Ona je pijana nakon svađe zarila nož od 20 centimetara babi u stomak i nanela joj dve ubodne rane. Nesrećna žena umrla je u bolnici nakon četiri dana, a policiji i tužilaštvu nije želela da kaže ko ju je ubo. Time je želela da zaštiti svoju unuku.

Viši sud u Požarevcu je V.M. osudio na 7 i po godina, ali se Više javno tužilaštvo u Požarevcu žalilo na presudu koja je zatim povećana na još godinu dana.

Prema našim informacijama, devojka je 1. janura 2021. godine došla u selo Ševica kod Kučeva u kuću svoje babe. Sumnja se da je tada bila pijana i da ju je nakon svađe izbola kuhinjskim nožem. U trenutku hapšenja imala je 1.84 promila alkohola.

Više javno tužilaštvo u Požarevcu je vodilo istragu i uspelo da dokaže krivicu V.M. iako nije bilo svedoka, a baka odbila da kaže ko ju je napao.

Nož kojim je počinjen zločin nađen je u kući.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte video hapšenja za teško ubistvo u pokušaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA