≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Misterija tela iz Save rešena nakon 9 godina: Sin sa drugom ubio oca pa ga bacio u reku, evo šta kažu u Klenku

Vreme čitanja: oko 2 min.

Meštani Klenka sa kojima smo mi pričali, uglavnom nisu ni bili obevešteni da se išta i događalo ovih dana u njihovom selu, retki su oni koji se sećaju slučaja od pre 9 godina

  • 4
ubistvo kod Rume Foto-kolaž: Nikola Bilić, Milena Đorđević

Reporter Telegrafa obišao je juče selo Klenak na obali Save u blizini Šapca i Rume, gde se pre više od 9 godina dogodilo jezivo ubistvo, a zbog čega je uhapšen počinilac D.L (34), koji je inače sin ubijenog.

Sumnja se da je njemu u ubistvu pomogao i saučesnik M.N (38), koji se već nalazi u zatvoru zbog drugog dela.

Osumnjičenom D.L. određeno je zadržavaje do 30 dana. U selu retko ko uopšte i zna za ovaj slučaj, iako su 2014. godine svi bili šokirani svirepošću ubice koji je ubio nesrećnog muškarca sa više uboda nožem, a potom ga je bacio u Savu sa nasipa kod sela Klenak, gde je i pronađeno. Klupko se odmotalo tek 9 godina kasnije, odnosno juče kada je i uhapšen osumnjičeni D.L. iz okoline Rume.

Meštani Klenka sa kojima smo mi pričali, uglavnom nisu ni bili obevešteni da se išta i događalo ovih dana u njihovom selu, retki su oni koji se sećaju slučaja od pre 9 godina, a i oni koji znaju ne znaju identitet stradalog niti ubice, oni misle da se verovatno radi o ljudima koji uopšte nisu iz njihovog sela.

Jedan čovek kog smo zatekli ispred kuće, a koji je držao novine u ruci, kaže da je baš pre nego što smo mi došli sa komšijom komentarisao ova slučaj i da je pokušao da odgonetne o kome se radi, ali da je gotovo 100 posto siguran da se ne radi o osobama iz Klenka, koji broji oko 3000 stanovnika i gde se svi uglavnom poznaju.

U centru ovog mirnog sremskog sela zatekli smo ljude ispred kafane, iako kafane važe za mesta u kojima uglavnom prepričavaju sva događanja, ni ovde nismo uspeli da saznamo puno, svi su uglavnom odmahivali glavom.

Meštani su nas uputili na čoveka koji je sedeo sam na klupici prekoputa, rekli su da on zna sve šta se dešava u selu, ali i on nam je rekao da se samo kroz maglu seća slučaja od pre 9 godina, a da o uhapšenima ne zna ništa, niti zna ko bi mogao da bude u pitanju, njegovo mišljenje je takođe da to nisu meštani Klenka.

On nas je u uputio da odemo do mesta u blizni kog je telo pronađeno, spustili smo se uskim putem od tucanika do obale, a u obližnjem restoranu takođe niko nije znao ništa o ovom slučaju. Prava misterija nadvila se nad ovim mirnim mesto na obali Save.

Iz policijske uprave u Sremskoj Mitrovici pod čijom upravom je i Klenak, nisu mogli da nam kažu više detalja, ali ni identitete stradalog i uhapšenih.

(Telegraf.rs)

Video: Snimci sa mesta ubistva u Zemunu: Milana sa 12 hitaca izrešetao mladić na motoru, pokrenut "Vihor"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sava

    27. septembar 2023 | 09:55

    Trebali ste da pitate ljude koji imaju vikendice blizu mosta, telo je tu nadjeno, ne u selu. Mi koji tu imamo vikendice odlicno se secamo tog slucaja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA