≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milanu Radoičiću određeno zadržavanje do 48 sati

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je uz krivičnu prijavu priveden u Više javno tužilaštvo u Beogradu

  • 17
Milan Radoičić Foto: Marko Jovanović

Milanu Radoičiću danas su policijski službenici Uprave kriminalističke policije izvršili pretres stana i drugih prostorija, kojem je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova.

On je uz krivičnu prijavu priveden u Više javno tužilaštvo u Beogradu, navodi se u saopštenju MUP-a.

Punomoćnik Milana Radoičića, advokat Goran Petronijević obratio se prošle nedelje javnosti a nakon što je on podneo neopozivu ostavku na mesto potpredsednika Srpske liste.

On je tada kazao da je Radoičić spreman da se odazove pozivu srpskih organa. Advokat je dodao i da informacija o zdravstvenom stanju Radojičića nije bila tačna, nije bio povređen, niti ranjen.

Par dana nakon toga, u subotu, 30. oktobra Radoičić se odazvao pozivu državnih organa Srbije i u pratnji svog advokata, pristupio je u prostorije Ministarstva unutrašnjih poslova, kako bi u svojstvu građanina dao izjavu na okolnosti tragičnog događaja u mestu Banjska, rano ujutru u nedelju, 24. septembra 2023. godine.

Kako je tada navedeno u saopštenju MUP-a, o svemu će u formi izveštaja biti obavešteno Više javno tužilaštvo u Beogradu, koje će preduzeti dalje procesne mere i radnje iz svoje nadležnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Život posle Banjske: Telegraf na Kosovu i Metohiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    3. oktobar 2023 | 15:02

    Prvo se žrtvuju pioni u šahu, ako postane gusto može i neki skakač ili lovac, ali važno je da se kralj sačuva od šah Mata.

  • Don

    3. oktobar 2023 | 14:38

    Vazi. Hahahahh

  • Miki

    3. oktobar 2023 | 15:06

    Ovo zbog one novinarke CNN-a sto je pitanjem udarila šah-mat. 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA