Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dečak osumnjičen za ubistvo izašao iz kuće i bacao se po putu, jedva su ga držali": Očevidac iz Niške banje

Vreme čitanja: oko 1 min.

"On je prešao nekih 50 metara i srušio se na asfalt. Udarao je o asfalt i rukama i nogama, valjao se po putu. Komšije su pritrčale nisu mogle da ga savladaju, koliko se koprcao. Jedva su ga držale kad je došla Hitna pomoć i dve doktorke. Kako su mu one prišle, on se umirio"

  • 1

Stanovnici Niške Banje i dalje su u šoku zbog ubistva trinaestogodišnjek dečaka, a komšije kažu da su saznali da se tragedija dogodila kada je dečak koji je potegao nož izašao iz kuće i počeo da se "koprca" po putu.

"On je prešao nekih 50 metara i srušio se na asfalt. Udarao je o asfalt i rukama i nogama, valjao se po putu. Komšije su pritrčale nisu mogle da ga savladaju, koliko se koprcao. Jedva su ga držale kad je došla Hitna pomoć i dve doktorke. Kako su mu one prišle, on se umirio", rekao je očevidac koji je želeo da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima dečak je sve vreme ćutao, nije vikao dok se bacakao po asfaltu, a nije ni odgovorio na pitanje doktorica kako je. "Posle dolaska doktorica on sve vreme ležao nepomičan, kao da je mrtav. Stavili su ga na nosila, pa u vozilo Hitne pomoci. Nije se mrdao, ja sam pomislio da je umro", kaže.

Trebalo bi proveriti i drogu, mnogo mi je čudno ovakvo ponašanje, rekao je jedan od komšija.

Video: Komšinica ubijenog dečaka: Srce mi je stalo kada sam čula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mixx

    5. oktobar 2023 | 17:30

    Nije to droga, to je pomračenje uma ili ti efekat crne zavese.. ne seca se taj nicega..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA