Vreme čitanja: oko 2 min.

Crna Slađa dala 17.000 dinara da se "reši" oca četvoro dece: Ovo je rekonstrukcija jezivog zločina u Srbiji

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za,,dobro odrađen posao ,, Slađana je po dogovoru maloletniku platila pre ubistva 100 evra, dok je nakon obavljenog posla dobio još 5.000 dinara

  • 4

Tragedija koja se dogodila 5. avgusta ove godine, kada Dejan Paunović (33) iz sela Klokočevac, vraćajući se sa posla iz druge smene, nastradao ,tako što je izgoreo u terenskom, vozilu marke ,,Lada Niva,, , koje se survalo na dnu litice u blizini salaša na kome je živeo sa suprugom i četvoro maloletne dece ,nakon dva meseca dobija drugi obrt.

Od nesrećnog slučaja policija dolazi do saznanja da se radi o precizno organizaovanom ubistvu iza koga stoji supruga nastradalog Dejana, Slađana P.(28) , njen ljubanvnik, najbolji drug ubijenog Dejana P. Srećko .M. (25) i maloletni Miloš.P.(17) iz Klokočevca.

Nakon što je Slađana , svom ljubaniku dala dvene držalje lopatu i rukavice, Srećko M. i maloletni Miloš.P (17) sačekali su Dejana Paunovića te kobne noći kada se vraćao sa posla i mučki ga ubili , potom su telo stavili u Ladu nivu , zapalili i gurnuli sa atarskog puta niz liticu, gd je pronađeno ugljenisano telo nesretnog čoveka za volanom. Za,,dobro odrađen posao ,, Slađana je po dogovoru maloletniku platila pre ubistva 100 evra, dok je nakon obavljenog posla dobio još 5.000 dinara.

Meštani sela , su u totalnom šoku , organizovanim monstruoznim zločinom koji je podigao javnost na noge. Pomoć je prikupljana za ,,ucveljenu,,udovicu sa decom , čak je sakpljeno 3,5 miliona dinara da im se kupi kuća u Donjem Milanovcu. Sve je naknadno obustavljen i novac donatorima vraćen.

Maloletni Miloš.P.(17) izleteo se u pripitom stanju čoveku iz susednog sela o ubistvu Dejana Paunovića , žaleći se da mu je malo novaca dato za sve što je učinio , pa je na sreću istina dospela do policije u Majdanpeku, koja je domah uhapsila vinovnike ovog mostruoznog zločina.

Nakon što su pali na poligrafskom ispitivanju i priznali zločin, Slađaan P.(28) , Srećko.M. (25) i Miloš.P.(17) saslušani su u VJT U Negotinu. Pritvor im je prdužen do 30 dana.

Obdukcija

S obzirom na to da supruga nije želela da se obavi obdukcija tela njenog supruga juče je obavljena ekshumacija tela pokojnog Dejana Paunovića na seoskom groblju u Klokočevcu, kojoj su pored tužiteljke Tijane Jelenković iz VJT Negotin, prisustvovali i pripadnici MUP-a, Republički sanitarni inspektor, predstavnici Instituta za sudsku medicinu iz Niša kao i radnici preduzeća za dezinfekciju grobnog mesta iz Zaječara i Komunalnog preduzeća iz Majdnapeka.

Rezultatma obavljene obdukcije leša Dejana Paunovića, pokazano je da je lobanja potpuno smrskana što ukazuje da je čovek ubijen udarcima zadobijenim tupim predmetima, što su ustalom uhapšeni i priznali u svojim iskazima u VJT U Negotinu. Budući da je telo potpuno izgorelo, nije moguće utvrditi da li je smrt možda nastupila uslet prevrtanja terenskog vozila koje se zapalilo nakon što su ga počinioci nasmrt pretukli, jer je tu neophoodno uraditi dalje anlaize gde je potrebno ispitivaje putem uzoraka krvi, što je u ovom slučaju nemoguće", kažu u VJT u Negotinu.

Policija u Majdnapeku za uspešan operativan rad na rsvetljavanju ovog monstruoznog zločin aubistva u Klokočevcu dobilaje pozhvalu od ministra

Unutrašnjih poslova, Bratislava Gašića.

(Telegraf.rs, Milica Ristić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    13. oktobar 2023 | 22:35

    Boze, dokle je ovaj narod došao. Da jedan život vredi 17000 dinara. Strašno.

  • Miki

    14. oktobar 2023 | 09:19

    Zašto pohvala policiji, oni nisu otkrili ubistvo. Dečko u pijanom stanju ispričao šta se desilo. Pohvala čoveku koji je to prijavio

  • Koja pohvala

    13. oktobar 2023 | 23:51

    Covek ispricao sam posle dva meseca?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA