≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Horgoš pod opsadom policije sa dugim cevima: Ovde su pronađena tela ubijenih migranata

Vreme čitanja: oko 1 min.

U ranim jutarnjim satima meštani su čuli i sirene velikog broja policijskih vozila i videli marice kako se upućuju ka mestu ubistva

  • 19

Naselje Horgoš i njegova okolina pod opsadom su policije jer je rano jutros došlo do oružanog sukoba migranata u kom su ubijene tri, a ranjena jedna osoba.

Kako se vidi na snimku sa lica mesta, policajci dežuraju duž glavnih, ali i zemljanih puteva koji vode ka napuštenim objektima nekadašnjeg poljoprivrednog dobra "Bačka" u ataru Horgoša u kom su nađena tri tela i ranjeni muškarac.

U toku je potraga za počiniocima ubistva, do kog je došlo kada su migranti međusobno sukobili.

Pucnjava se čula i u Subotici, a meštani kažu da je delovalo kao da se naoružani migranti približavaju kućama. Pucnjava iz pištolja, kao i rafalna pucnjava iz automatskog oružja čula se oko pola sata bez prestanka, a sukob je ukupno trajao više sati.

Na snimku koji je rano jutros snimio jedan meštanin subotice, a koji traje oko minut, čuje se kontinuirana pucnjava. Neki pucnjevi zvuče kao da su u pitanju petarde, dok se jasno čuje i rafalna paljba.

U ranim jutarnjim satima meštani su čuli i sirene velikog broja policijskih vozila i videli marice kako se upućuju ka mestu ubistva.

(Telegraf.rs)

Video: Pucnjava migranata u Horgošu čula se i u Subotici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragance

    27. oktobar 2023 | 11:40

    Migranti imaju oruzje, automatske puske itd... Smesni smo totalno

  • Hromi Daba

    27. oktobar 2023 | 11:51

    Da li je moguće da su migranti jači od države?

  • ...

    27. oktobar 2023 | 12:09

    Pobegli od rata sa sve automatskim puškama, noževima, najnovijim telefonima, obučeni od glave do pete. Ovo nisu izbeglice, ovo su vojnici koji imaju cilj da osvoje Evropu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA