≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato stanje devojke koja je pala sa 4 metra visine na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema informacijama koje stižu sa fakulteta, njoj je pre pada navodno pozlilo

  • 1
Devojka koja je pala, Fakultet tehničnikih nauka, Novi Sad, Marija P. Foto: Facebook

Devojka Marija P. (22) koja je, u petak, pala sa visine od oko 4 metra u zgradi Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja, saznajemo iz Kliničkog centra Vojvodine.

- Pacijentkinja M.P.(22) koja je primljena sa teškim telesnim povredama nastalim pri padu sa visine, aktuelno je stabilnog opšteg stanja, smeštena na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju gde se sprovode mere intenzivnog lečenja - saopšteno je iz ove ustanove.

Podsetimo sve se dogodilo pred dva dana kada je Marija pala sa visine u holu fakulteta, nakon čega je zadobila višestruke teške povrede. Prema informacijama koje stižu sa fakulteta, njoj je pre pada navodno pozlilo.

Kako se navodi u saopštenju Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sad , nesrećni događaj se desio u petak oko devet sati, a na lice mesta je ubrzo stigla ekipa Hitne pomoći i povređena studentkinja M. P. je prevezena u Urgentni centar Vojvodine.

Policija je obaveštena odmah i izvršen je uviđaj.

"Svesni smo teškog trenutka za M. P. i njenu porodicu i izražavamo saosećajnost sa njima. O zdravstvenom stanju naše studentkinje javnost će biti obaveštena u narednim satima, kada Klinički centar Vojvodine izvrši neophodne preglede i analize i daju ocenu trenutnog zdravstvenog stanja povređene", navedeno je u saopštenju fakulteta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sudija Roy Bean

    30. oktobar 2023 | 16:49

    Daj Bože da se što pre oporavi i da nema posledica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA