Vreme čitanja: oko 1 min.

Tukao bebu od sedam meseci dok mu supruga nije bila tu: Uhapšen mladić (20) iz Kraljeva

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 4
Hapšenje lisice policija Foto: Marko Jovanović

A. K. (20) iz Kraljeva uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

Sumnja se da je on tokom prethodnih dana u porodičnom stanu u više navrata zlostavljao sedmomesečnu bebu, svoju pastorku, dok njegova supruga nije bila kod kuće.

Bebi je, zbog zadobijenih povreda, ukazana lekarska pomoć u kraljevačkoj bolnici. Dete je nakon toga prebačeno u Univerzitetsku dečku kliniku u Beogradu na dalje lečenje.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka

    9. novembar 2023 | 15:03

    Ni kao zena ni kao majka nikada necu razumeti zene koje zapocnu zivotnu zajednicu sa drugim čovekom kada imaju dete. Razvela sam se kada je moj sun imao 4.5g . Uvek sam bila tog stava dok je moj sin sa mnom u kuci drugi divesti srugog coveka u kuću nema sanse.Da taj neki covek da sebi za pravo da donosi odluke sta mom detetu treba ili ne treba,da mu nesto brani ,da ga udari (iako je od MENE znao dobiti batina) nema sanse. Kada si vec odlučila da ga rodis tvoja obaveza je da svoje sete cuvas pazis odgajas i stitis ako treba i svojim životom.

  • Uzas

    9. novembar 2023 | 14:19

    Kad pre beba da ima očuha? Nisu mi jasne takve žene.

  • Sanja Jeremic

    10. novembar 2023 | 23:30

    Ako se dokaze ,da je dete od 7 kg max ,pretrpelo takvo zlostavljanje ili ne daj Bozei vece straote?! Bez obzira ko je pocinitelj?U ovom slucaju je osumnjicen ocuh! .Stici ce se do kraja..u istrazi,onda ide ,sudjenje pa presuda!Postoje nepisana pravila medju i tzv "robijasima" ,koji imaju casti.Imaju isti i svoje metode ,prema takvim monstrumima.Ne treba takvim gadovima,muciteljima, pociniteljima ovakvih zlodela, veca kazna!Neka tako i treba da dobije ,kako je i zasluzio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA