Vreme čitanja: oko 1 min.

Prve fotografije sa mesta ubistva u Kruševcu: Jednu ženu usmrtio, drugu ranio, pa izvršio samoubistvo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Više detalja o zločinu biće poznato nakon sprovedene detaljne istrage koju obavlja PU Kruševac i Više javno tužilaštvo u Kruševcu

  • 7

Rano jutros se u Kruševcu dogodilo ranjavanje, ubistvo i samoubistvo kada je muškarac iz trsteničkog sela Milutovac Z. R. (54) oko 6.30 sati u kruševačkom naselju Rasadnik pucao iz vatrenog oružja u ženu za koju se pretpostavlja da mu je ljubavnica i teško je ranio, a potom je na putu između Jasike i Kukljina ubio svoju suprugu.

Sumnja se da je on, naposletku, izvršio samoubistvo u svom automobilu, na putu između sela Stagari i Milutovac. On se ubio u trenutku kada ga je kruševačka policija opkolila kako bi ga uhapsila.

Direktorka kruševačke Opšte bolnice Dr Vesna Stević Gajić, potvrdila je da je jutros, nešto pre sedam sati, u jedinicu intezivne nege na odeljenju Hirurgije, primljena žena stara 44 godine sa inicijalima I.K. iz kruševačkog naselja Dedina.

Prema informacijama je iznela Dr Stević Gajić, ona je životno ugrožena, u besvesnom je stanju sa teškom povredom glave.

Više detalja o zločinu biće poznato nakon sprovedene detaljne istrage koju obavlja PU Kruševac i Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG

    13. novembar 2023 | 12:34

    I dalje oruzja ima u Srbiji??!!Pa dokle vise majku mu?Trebalo bi opet akciju predqvanja oruzja da se jos jednom "proceslja" oruzje u nelegalnom vlasnistvu.Tako bi trebalo na svakih 5 godina.Verovatno ne bi bilo vise ubistava vatrenim oruzjem.Stop nasilju!

  • Br

    13. novembar 2023 | 12:33

    Zaljubio se matorac.

  • Sanja

    14. novembar 2023 | 10:31

    Zaista ....Boze sacuvaj ....i sakloni ...Tuzna je ovo prica ....Zalosna ...Tri zivota ugasiti, ipak iz hira ili afekta ...ne menja ishod,kako god ko kvalifikovao !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA