≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pucao u vršnjaka iz gasnog pištolja, obojica privedeni: Detalji obračuna maloletnika u Novom Pazaru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nema povređenih, a obojica su dovedena u policijske prostorije

  • 0
Marihuana i gasni pištolj Foto: MUP Srbije

Oko 20.35 policiji je, kako saznaje Telegraf, prijavljeno da su se dvojica maloletnika posvađala nakon čega je jedan pucao u pravcu drugog iz gasnog pištolja.

Nema povređenih, a obojica su dovedena u policijske prostorije.

Podsetimo, večeras je u blizini Gradskog parka u Novom Pazaru, došlo do vatrenog obračuna, gde su maloletnici pucali iz gasnog pištolja.

- Pucnjava je brzo privukla pažnju pripadnika interventne jedinice novopazarske policije, koji su reagovali munjevito i uspeli da liše slobode učesnike ovog nemilog događaja. Policija je na licu mesta ustanovila da se radi o gasnom pištolju, što je donekle umanjilo ozbiljnost situacije, ali ne i značaj brze i efikasne reakcije policijskih snaga - kažu očevici za agenciju RINA.

Osim gasnog pištolja, kod maloletnih lica pronađen je i jedan nož. Iako nije bilo fizički povređenih, ovaj događaj je izazvao uznemirenje među građanima, posebno zato što se dogodio u večernjim satima kada je park često pun posetilaca.

Policija trenutno vrši dalju istragu kako bi ustanovila sve okolnosti događaja. Maloletnici su privedeni i nad njima se vrši dalje postupanje u skladu sa zakonom. Očekuje se da će ovaj incident poslužiti kao upozorenje na potrebu veće pažnje na ponašanje maloletnika i kontrolu oružja među mladima.

(Telegraf.rs)

Video: Kać: Otac upucao sina iz vatrenog oružja, snimak sa lica mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA