≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedan Srbin uhapšen na Kosovu zbog navodnog ratnog zločina

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je priveden zbog sumnje da je počinio krivično delo "ratni zločin protiv civilnog stanovništva", počinjen tokom 1998-1999. godine na području opštine Vučitrn

  • 13
Kosovska policija Foto: Tanjug/AP

Srbin S. N. iz Vučitrna uhapšen je na Jarinju zbog navodnog ratnog zločina protiv civilnog stanovništva, saopštila je kosovska policija.

Kako prenosi RTS, kosovska policija je u saradnji sa policijskim istražiteljima uprave za istraživanje ratnih zločina privela osumnjičenog muškarca, Srbina S. N. (1964.) iz opštine Vučitrn.

Prema navodima policije, on je priveden na Jarinju zbog sumnje da je počinio krivično delo "ratni zločin protiv civilnog stanovništva", počinjen tokom 1998-1999. godine na području opštine Vučitrn.

Osumnjičeni je upućen u policijsku stanicu i očekuje se da će biti saslušan u prisustvu branioca, a u saradnji sa nadležnim organima biće preduzeti svi dalji postupci, saopštila je kosovska policija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neutral

    18. novembar 2023 | 14:14

    A mi njihove uhvatimo ne navodno nego stvarno naoruzane u Srbiji i pustimo

  • Ogi

    18. novembar 2023 | 14:04

    Srbi koji su na Kosovu su nasi heroji treba im dati orden za hrabrost i patriotizam . Dokazali su 1000 puta sta znaci biti patriota. Respekt za sve koji zive na Kosovu i nisu odoleli da prodaju zemlju i kuce.

  • 🔴🔵⚪

    18. novembar 2023 | 13:55

    Да живим на КиМ, са својом породицом, мислим да бих се већ данас, преселио у неке друге делове наше државе јер не бих дозволио да моја породица буде ухапшена и да знам да моја држава не може ништа да ми помогне у случају да се то деси...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA