Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkrivamo gde se nalazi i šta radi najbrutalniji ubica i silovatelj dve devojčice u Srbiji

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tokom izricanja presude podrugljivo se smejao

  • 8
Dragan Nikolić Čombe Foto: MUP

Dragan Nikolić Čombe (60) osuđen je na 40 godina zatvora jer je 2005. godine na podmukao način ubio Tamaru Ivanović (13) u Batajnici i na 15 godina zatvora za obljubu i protivprirodni blud nad N. S. (12) u Opovu, to jest objedinjenom kaznom na 40 godina, a kako nezvanično saznajemo, već duže vreme ga niko ne posećuje.

"Miran je, tih i povučen. Nema posete. Tačnije, već duže vreme niko ga ne posećuje", rečeno nam je, a kako smo ranije objavili deli ćeliju sa još jednim zatvorenikom.

"On deli ćeliju sa još jednim zatvorenikom. Angažovan je na poslu higijeničara i čisti hodnike u zatvoru".

Podsetimo, jedan od najjezivih zločina dogodio se na Aranđelovdan.

- Devojčica je prišla da mu pomogne, a on je bez ikakvog povoda, nožem koji je imao u džepu, istog trena napao Tamaru. Prve udarce, od ukupno 19, zadao je u predelu srca zbog čega je ona odmah usmrćena - naveo je tada pukovnik Milorad Veljović, tadašnji načelnik Uprave kriminalističke policije MUP Srbije.

Suđenje

Na suđenju se branio iskazima da je zločin učinio u pijanom stanju i da je u tom trenutku ona za njega bila napadač. Sudskim veštačenjem je utvrđeno da i u alkololisanom stanju nije mogao da zada tako precizne udarce.

- Nesumnjivo je utvrđeno da je Nikolić 21. novembra 2005. godine, na zemljanom putu u blizini Železničke stanice Šangaj u Batajnici, na podmukao način ubio Tamaru, kada je devojčica prišla da mu pruži pomoć, pošto je pao. On joj je tada kuhinjskim nožem zadao 19 smrtonosnih uboda u leđa i grudi - rekla je u obrazloženju presude sudija Mirjana Ilić.

On se tokom izricanja presude samo podrugljivo smejao, a u toku dokaznog postupka tvrdio je da je tek sutradan u novinama pročitao da je ubijena mlada devojka i shvatio da je to "verovatno“ on učinio.


Tamarin telefon prodao je na Pančevačkoj pijaci, bez kartice, koju je u noći ubistva izvukao, što je bio još jedan dokaz da je bio pri svesti kada je počinio zločin.

Silovanje

Dragan Nikolić Čombe je objedinjenom presudom osuđen i za silovanje devojčice S. N. (12).

On je devojčicu je izveo iz razreda osnovne škole, posle razgovora s učiteljicom, i odveo je ka izlasku iz Opova. U šumarku pored presušenog kanala je pretukao dete, a kada je izgubila svest, silovao je.

(Telegraf.rs)

Video: Na ovom mestu je mučena i ubijena Tijana Jurić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majka

    22. novembar 2023 | 12:38

    ajde sklanjajte ovoga sa vesti

  • Гаргамел

    22. novembar 2023 | 12:47

    Просветни радник који је дозволио непознатој особи да изведе дете, није кажњен ?

  • Vucur

    22. novembar 2023 | 12:43

    Lijepo je njemu tamo... ima svoj red I i tako teku dani. Netreba olos pustati, zlocina ce se sigurno ponoviti. Leka za to nema..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA