Vreme čitanja: oko 1 min.

Dojava o bombi u školi u Novom Pazaru: Nastava prekinuta, policija pregleda objekat

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave Novi Pazar odmah su stigli na lice mesta

  • 1
Policija rotacija Foto: Mateja Beljan

Nastava u osnovnoj školi “Avdo Međedović” u Novom Pazaru prekinuta je iznenada nakon što je škola primila dojavu o postavljenoj bombi.

Informacija o potencijalnoj bombi, navela je rukovodstvo škole da odmah preduzme akcije evakuacije i obavesti policiju, Školsku upravu, kao i saradnike.

Nakon prijema dojave, koja je stigla putem emaila, doneta je hitna odluka o evakuaciji objekta. Roditelji su obavešteni da dođu po svoju decu, a školski prostor je brzo i efikasno ispražnjen. Prema nezvaničnim informacijama, dojava o bombi izazvala je ozbiljnu zabrinutost među roditeljima i zaposlenima u školi.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave Novi Pazar odmah su stigli na lice mesta. Trenutno se vrši kontradiverzioni pregled školskih objekata kako bi se utvrdila validnost dojave i osigurala bezbednost svih učenika i zaposlenih.

Situacija se pažljivo prati, a nadležni organi pozivaju na oprez i saradnju. Detalji ove dojave i eventualni motivi iza nje još uvek nisu poznati. Ovaj incident je deo serije sličnih incidenata koji su zabeleženi u različitim delovima zemlje, izazivajući opštu zabrinutost za bezbednost u obrazovnim ustanovama, piše indeksonline.

(Telegraf.rs)

Video: Muž i žena osumnjičeni za bacanje bombi u Beogradu: Uhapšeni zbog izazivanja opšte opasnosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mixx

    22. novembar 2023 | 19:22

    Bio kontrolni iz matematike 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🪗🪗🪗🪗🪗🪗🪗🪗

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA