Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta je policija iz Bečeja uradila nakon što su baka Jelenu lopovi zverski tukli: Ovako se sve završilo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Baku će sada imati ko da čuva

  • 0
pas čuvar Foto: Nikola Bilić

Samo nekoliko sati nakon što su počinili dva razbojništva i zverski tukli baku, bečejska policija pronašla je razbojnike Gabrijela.K(18), Lidiu.K.(50) i Kristinu.D.(26). Upravo zato, zbog brze akcije, bečejska policija je dobila veliku zahvalnost.

Predstavnik neformalnog udruženja građana "Za bolje sutra" i aktivista Miloš Gajić iz Bačkog Petrovog Sela pohvalio je rad policijske stanice u Bečeju za profesionalno urađen posao nakon razbojništva počinjenih pretprošle noći.

Uhapšenima je odmah određeno zadržavanje, a sve stvari koje su odneli policija je vratila vlasnicima.

Miloš kaže da će prisustvo policije tokom noći biti dodatno pojačano radi bolje bezbednosti građana i apeluje na meštane da svako sumnjivo kretanje nepoznatih lica prijave policiji.

Aktivista Miloš Gajić Foto: Nikola Bilić

Miloš ističe da se zahvaljuje meštanima koji su u predhodnim noćima bili aktivni i doprineli pronalasku razbojnika.

Posebna zahvalnost ide Luki Klajiću i Beretka Milivoju koji su obezbedili psa za baku kojoj su razbojnici provalili u kuću.

- Pozivam građane na jedinstvo i slogu! Takođe pozivam sve meštane Bačkog Petrovog Sela da nam se pridruže kako bi smo zajedničkim snagama rešili svaki predstojeći problem - Rekao je Miloš.

Podsetimo, baka Jelenu sinoć je zverski napadnuta u Bačkom Petrovom Selu nadomak Bečeja kada su joj razbojnici obili kuću u kojoj živi s namerom da je opljačkaju. Oni su uhapšeni brzom intervencijom policije, a starica je za Telegraf dala potresnu ispovest u kojoj je otkrila detalje užasa koji joj se dogodio.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA