≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriven neoboriv dokaz u slučaju dvostrukog ubistva u Zmajevu: Brat i sestra izmasakrirani sekirom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko P. uhapšen je 13. jula 2022. godine u šumi na Vršačkom bregu u Vršcu, ali sekira kojom je počinjeno dvostruko ubistvo nije pronađena.

  • 1
Zmajevo ubistvo Dragan Manojlović umrlica Foto: Milena Đorđević

Marku P. (29) iz Zmajeva krajem decembra počinje suđenje, nakon optužbi da je u julu prošle godine, ubio dedu Dragana Mihajlovića i babu Zoru Dakić.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, završeno je antropološko veštačenje koje je ujedno i neoboriv dokaz na sudu protiv optuženog.

-  Na jednom snimku se vidi kako muškarac tog 5. jula 2022. godine oko 14 sati napušta kuću. Međutim, pojavljuje se šest sati kasnije i iz nje iznosi sekiru koju stavlja u "dačiju" Dragana Mihajlovića i odlazi. Završeno je veštačenje koje je pokazalo da ta osoba po svim karakteristikama na licu, telu i kretanju odgovara optuženom Marku. To će ujedno biti i jedan od dokaza tužilaštva u ovom dvostrukom ubistvu- kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Inače, u dom Mihajlovića vratio se kako bi uklonio dokaze.

Sekira

Podsećanja radi, Marko P. uhapšen je 13. jula 2022. godine u šumi na Vršačkom bregu u Vršcu, ali sekira kojom je počinjeno dvostruko ubistvo nije pronađena.

U tužilaštvu je o zločinu do sada ćutao.

Kako je "Telegraf.rs" pisao dvostruko ubistvo dogodilo se 5. jula,a policija je tela Dragana Manojlovića i njegove sestre od ujaka Zore Dakić  našla sledećeg dana. Na telima brata i sestre bile su vidljive rane od oštog predmeta.

Inspektori su odmah nakon zločina raspisali potragu za Manojlovićevim unukom Markom P.

Sumnja se da je motiv zločina koristoljublje.

(Telegraf.rs)

Video: Kuća u Zmajevu gde su ubijeni brat i sestra: Telegraf na licu mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA