Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je Vukan (18) koji je poginuo kod Čačka: "Za njega su svi imali reči hvale"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesrećni mladić je poginuo na licu mesta

  • 4
Čačak  Požega magistralni put saobraćajna nesreća, Pakovraće, Vukan Foto: Društvene mreže

Vukan K. (18) ) iz Aranđelovca poginuo je danas u teškog saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Čačak - Požega.

Sa njim je bila i devojka J.Z. (17) koja je zadobila tešku povredu kičme, nakon čega je prebačena na odeljenje intenzivne nege Opšte bolnice u Čačku.

- Nastradali Vukan je pre svega dvadesetak dana napunio 18 godina. Sin je uglednih lekara iz Aranđelovca, i za njega su svi imali reči hvale - saznaje "Blic" od izvora bliskih porodici koja je nakon ove tragedije zavijena u crno.

Podsetimo, u udesu koji se dogodio u popodnevnim satima, Vukan K. poginuo je na licu mesta kada je nakon što je udario u divlju svinju, sudario se sa autobusom koji mu je dolazio u susret.

(Telegraf.rs)

Video: Teška saobraćajna nesreća kod Mladenovca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    3. januar 2024 | 20:03

    Omladio ,,skinite,, nogu sa gasa,a roditelji neka postuju propise pa i to deca nemogu da voze samostalno a da sa njima nije niko stariji

  • Tuga🖤

    3. januar 2024 | 21:07

    Napunio 18g a vozi sam, gde je probna voznja uz pratioca 2g?Ljudi moji sve se moze nadoknaditi a zivot nikada,za sve ima vremena ali druge sanse nazalost nema..😔😔😔

  • Hogar

    3. januar 2024 | 20:14

    NE BRZE OD ZIVOTA....STRASNO ....JEDAN MLAD ZIVOT PUN NADE...LJUBAVI ..ZIVOTA SE UGADIO A DRUGI TESKO.POVREDJEN...ZBOG CEGA....UPAMET DECO NE UNISTAVAJTE SVOJ I ZIVOT SVOJIH RODITELJA..PRIJATELJA...RODJAKA......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA