≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prve fotografije sa mesta ubistva kod Žitorađe: Brata prvo udario sekirom, pa ga ubio pred ženom i decom?

Ekipa Hronike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju

  • 6
Ubistvo kod Žitorađe Foto: Telegraf

Sinoć se u selu Dražnovac kod Žitorađe dogodilo ubistvo, kom je prethodila svađa u porodici, a ubijeni (21) i uhapšeni N.Dž. (21), navodno su braća.

Kako prenosi Kurir, nakon što je izvršio zločin uhapšeni je seo kraj ubijenog brata i plakao. U momentu kada se sve događalo, u kući su bile obe supruge i baba Slavica koja ih je očuvala, kao i deca obojice braće. Prethodno je N.Dž. nožem pokušao da ubije i njihovog zajedničkog prijatelja, ali se on otrgao i pobegao.

- Nisam mogla da ih sprečim, on je prvo izvukao nož na Ninoslavljevog prijatelja, pa kada je ovaj pobegao, krenuo je na Ninoslava. On je uspeo da mu uzme nož, a S.Dž. je onda dohvatio sekiru i udario ga u glavu - kaže kroz suze žena ubijenog.

Ubistvo kod Žitorađe Foto: Telegraf

Ona dodaje da je sve krenulo nakon što su se iz sela vratili pripiti.

- Prvo je S. počeo da se svađa sa mnom. Pominjao je njihovu pokojnu majku i optuživao me da sam je tukla ranije. Tada smo bili ispred ove naše nove kuće. Ninoslav, da bi izbegao svađu, sišao je dole u staru kuću. Onda je brat krenuo za njim i stali su u dvorište. Tada se sve desilo - kaže očajna žena koja sa stradalim ima četiri maloletne ćerke.

Sve se dogodilo vrlo brzo, nakon koškanja između braće niko nije stigao da reaguje, niti je mogao, s obzirom da su u tom momentu u kući bile tri žene sa decom.

- Obojicu sam ih očuvala. Ne znam šta da kažem. Bilo je strašno. Šta ćemo sada - kuka baka Slavica koja živi sa njima.

Nakon što je policija izašla na lice mesta, S.Dž. je uhapšen i određena mu je mera policijskog zadržavanja do 48 sati nakon koje će biti saslušan u Višem tužilaštvu u Prokuplju.


(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    7. januar 2024 | 15:33

    Uzrok naravno alkohol… ali to je nasa pice nasa tradicija…

  • Zeljko

    7. januar 2024 | 16:12

    Kuda plovi ovaj brod? Za Božic da se ubijaju,nekad su nasi dedovi i bake bili nepismeni ali cestiti ,posteni i dostojanszveni a mi danas kao banda raspustena...mir Boziji Hristos se rodi

  • Dusan

    7. januar 2024 | 15:59

    Sirotinjo i Bogu si teška..kud na Badnjak i na Bozić..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA