≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dva maskirana lopova opljačkala kladionicu u Tutinu: Jedan pretio nožem, drugi iz kase odneo 400.000 dinara

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija intenzivno radi na slučaju i poziva sve svedoke da se jave i pruže bilo kakve korisne informacije

  • 1
Menjačnica pljačka Foto-montaža: Shutterstock

U kasnim noćnim satima u Tutinu, u Ulici revolucije, došlo je do pljačke u jednoj sportskoj kladionici. Prema izveštajima lokalne policije, dvojica maskiranih pljačkaša, uz pretnju nožem, izvršili su pljačku i odneli otprilike 400.000 dinara, piše Sandžak danas.

Prema izjavama svedoka i zaposlenih kladionice, pljačkaši su bili obučeni u tamnu odeću i nosili su maske koje su im prekrivale lica. Jedan od njih je, uz pretnje, držao nož uperen prema radniku, dok je drugi pretraživao kasu.

Nakon što su uzeli novac, počinioci su brzo napustili mesto zločina i pobegli u nepoznatom smeru. Policija je odmah pokrenula opsežnu potragu za počiniocima, ali do sada nema službenih informacija o njihovom identitetu ili trenutnom položaju.

Ovaj incident je izazvao uznemirenost među lokalnim stanovništvom, posebno zbog činjenice da se dogodio u kasnim večernjim satima na relativno prometnoj lokaciji. Građani Tutina su pozvani da prijave policiji bilo kakve informacije koje bi mogle da pomognu u hvatanju počinilaca.

Policija intenzivno radi na slučaju i poziva sve svedoke da se jave i pruže bilo kakve korisne informacije. Lokalne vlasti su takođe izrazile zabrinutost zbog porasta kriminalnih aktivnosti i obećale pojačane mere sigurnosti u gradu.

Za sada, detalji istrage ostaju nepoznati, ali se očekuje da će policija uskoro pružiti više informacija javnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Krađa humanitarne kutije u restoranu “Vraperija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA