≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ugljenisano telo pronađeno u Beogradu

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još uvek se ne zna uzrok požara i kako je došlo do nesreće

  • 1
Talačka kriza Autokomanda policija roracija Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U Resavskoj ulici u Beogradu izbio je požar. Pronađeno ugljenisano telo, rekla je za RTS doktorka Hitne pomoći Ivana Stefanović.

Doktorka Ivana Stefanović rekla je da je pronađeno jedno ugljenisano telo u Resavskoj ulici u Beogradu, nakon požara koji je izbio u toj ulici.

Još uvek se ne zna uzrok požara i kako je došlo do nesreće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    12. januar 2024 | 13:41

    Sad su počeli sa požarima. Prvo je bilo isklizavanje vozova iz sina koji su prevozili otrovne materija. Onda je počelo ubadanje ljudi noževima po ulicama i kafićima. Onda one tragedije u Ribnikaru I Mladenovcu. Onda dojave o bombama u školama. A evo sada požari po zgradama i ulazima u zgrade. I Drzavo pitanje za tebe gde si ti drzavo. Ovo je i najobicnijem čoveku jasno da sve ovo neko tacnije neka i nečija služba sistematski organizuje. Mozes li ti nasa Drzavo da saznaš koja to služba radi, verovatno je to strana služba ali ajde da ne nagadjamo već Drzavo istrazi to i izdaj neko saopštenje o tome, pa bar uvijeno u tom saopštenju otkri narodu koja to služba ili koja to strana drzava radi. To više ne može da se trpi. Zašto da trpimo ovakve monstruozne stvari koje nam neko radi po Državi. Istrazi to i objavi organizatora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA