Vreme čitanja: oko 1 min.

Saslušan muškarac koji je na Voždovcu izbo konobara: Naneo mu teške povrede opasne po život

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju

  • 0
Eksplozija plinske boce, Čika Ljubina ulica Foto: Nikola Tomić

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Lazar K. (56) zbog sumnje da je 13. januara ove godine u restoranu u Ulici Vojvode Stepe oko 22.30 pokušao da liši života konobara u tom lokalu.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje pravo da ne iznosi odbranu, navedeno je u saopštenju tog tužilaštva.

Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, jer nema prijavljeno mesto prebivalište duži niz godina, kao i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, imajući u vidu da je i ranije osuđivan za različita krivična dela.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, sumnja se da je Lazar K. oko 22.30 došao u restoran u kojem je prethodno boravio i konobar N. S. koji je bio naslonjen na šank, nožem zadao ubod ispod desnog rebarnog luka i naneo mu teške telesne povrede opasne po život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA