Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ti si moja večna tuga, ne znamo kako da živimo, sine moj": Otac poginulog Duška uputio potresnu poruku sinu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Duškov otac Živorad, razoren tugom nakon gubitka sina uputio mu je potresnu poruku

  • 0
Duško Moša Đorđević Foto: Facebook

"Od kako si otišao na večni put tata ne zna i mama gde i kako će da žive bez tebe sine moj, tuga će me ubiti", ovako započinje potresnu poruku otac Duška Đorđevića (32) zvanog Moša, koji je pre tačno sedam dana poginuo kada je džipom "BMW" u kojem je bio na mestu suvozača sleteo u Dunavu.

Duškov otac Živorad, razoren tugom nakon gubitka sina uputio mu je potresnu poruku.

- Od kako si otišao na večni put tata nezna i mama gde i kako će da žive bez tebe sine moj, tuga će me ubiti. Zato bih voleo da ovakva sudbina nikog ne zadesi, jer tata je živeo za tebe i tvoju sreću. Moj život je bio vezan za najgoru bolest tako, oprosti mi sve. Sada kada znam da te nema, ne znam što više da živim i da idem na tu prokletu dijalizu. Voleo bih što pre da te vidim jer meni nema života. Ti si moja večna tuga koju nikad neću prežaliti. Zauvek te voli tvoj tata Moša - glasi emotivna poruka nesrećnog oca koju je uputio stradalom sinu.

Podsećamo, Duško Đođević Moša (32) iz Velikog Gradišta poginuo je na Bogojavljenje u mestu Ostrovo. Život je izgubio kada se uputio na plivanje za časni krst. Sumnja se da je do nesreće došlo kada je vozač, navodno, usled neprilagođene brzine, presekao oštru krivinu i automobil je završio u reci. Dušanov prijatelj je preživeo, dok njemu nije bilo spasa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA