≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krao iz radnje na Čukarici, gađao izlog, pa brutalno prebijen: Muškarac ga šutirao, pa ostavio da leži na putu

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija radi na utvrđivanju identiteta muškarca koji je pretukao tinejdžera

  • 24
Tuča, pesnica, napad Foto-ilustracija: Shutterstock

Brutalno prebijanje dogodilo se u četvrtak, 8. februara, na Čukarici kada je muškarac napao tinejdžera koji je neposredno pre toga gađao izlog prodavnice.

Kako se vidi na snimku sa nadzorne kamere, tinejdžer je iz prodavnice izašao sa punom korpom, a onda ju je spustio na trotoar i vratio se do ulaza u radnju. Uzeo je jednu od jabica koje su bile poređane ispred prodavnice i bacio je na izlog kada mu je s leđa pritrčao muškarac.

On je tinedjžera prvo nekoliko puta udario u glavu, a potom ga uhvatio za vrat i bacio na beton i počeo da ga šutira u glavu i telo, nakon čega je u glavu nastavio da ga udara pesnicom. Tinajdžer je u jednom trenutku prestao da se opire i ostao nepomično da leži na putu, najverovatnije bez svesti, dok je nepoznati muškarac nastavio da ga šutira direktno u glavu.

 

On je u jednom trenutku ostavio mladića da leeži na ulici i otišao.

Policija radi na utvrđivanju identiteta muškarca koji je pretukao tinejdžera.

(Telegraf.rs)

Video: Krađa humanitarne kutije u restoranu “Vraperija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    11. februar 2024 | 17:38

    U busu pesnicom udarena žena, na Bulevaru Despota Stefana napadnut i povređen policajac koji se prethodno uredno legitimisao i pokušao da odbrani napadnuto lice..... Sada kažete prebijen tinejdžer!? Ne, prebijen je lopov i divljak koji je zaslužio batine. Da li je trebalo baš ovako, naravno da ne, to je posao policije ali pošto i oni dobijaju batine možda im treba i ovakva pomoć.

  • Vule

    11. februar 2024 | 17:43

    Mozda je preterao u kolicini batina, ali bez ovakvih reakcija radnika/vlasnika objekata, kriminalci prakticno imaju svedski sto, e pa ne moze, mora fizicki da se brani imovina... Samo blaze od ovog konkretnog slucaja

  • 534

    11. februar 2024 | 17:58

    Pozlatile ti se i ruke i noge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA