≫ 

Krao iz radnje na Čukarici, gađao izlog, pa brutalno prebijen: Muškarac ga šutirao, pa ostavio da leži na putu

 ≫ 

Policija radi na utvrđivanju identiteta muškarca koji je pretukao tinejdžera

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zoć

    13. februar 2024 | 12:10

    Lik išao pišao po tuđim kolima, pretio jadnoj prodavačici koja je pobegla, uzeo šta mu trebalo, još hteo i da demolira radnju. Kako takav degen da me izazove bes? Ološ mali. Kad naišao neko jači onda kuknjava.

  • Sasa

    12. februar 2024 | 01:16

    Krao? Znate, bili ste prisutni? Gadjao u izlog, polomio ga... Ok, uhapsiti, kazniti (nadlezna institucija)... Na kraju svakako naplatiti stetu od osiguranja (sve prodavnice, samoposluge i sl. su osigurane) ... E sad, ovaj huligan, batinas sto je dao sebi za pravo da bije drugog... ajmo polako redom... napad sa ledja, (kukavicki ko poslednja jajara), udarac u (teme) zadnji deo glave pesnicom, (nedozvoljen u svim borilackim vestinama, jako opasan, moze da bude koban zato sto mozete da ubijete coveka ako se taj koga udarate ne nada i ne brani, pogotovu sa ledja), potom, povlacenje, saplitanje (s ledja)... svi oni udarci pesnicama po glavi... sutiranje po telu i u glavu dok lezi i ne pruza otpor... pa opet, jos sutiranja i udaranja u glavu dok lezi u besvesti !!!??? Bas hrabro junace (ubico)!!! Zelim ti, da te sto pre pronadju i uhapse! Da te osude, na maksimalnu zaprecenu kaznu zatvora za delo koje si ucinio. Bez ikakvih olaksavajucih okolnosti (jer ih nije ni bilo), jer se jasno vidi da je ti je namera bila da ga ubijes, kukavicki, udarcima sa ledja i dok je bio na zemlji i onda kada nije pruzao nikakav otpor, niti ti je bio pretnja, a pogotovu zbog sutiranja nogom i udaranja pesnicom u glavu (u predelu slepoocnice, koji je jako opasan i svakako utoliko moze biti koban po zrtvu), dok je lezao na zemlji u besvesnom stanju! Takve huligane i batinase treba zakonom osuditi na maksimalne zatvorske zaprecene kazne i to samo zato sto je kazna streljanjem ukinuta!!!

  • Who

    11. februar 2024 | 21:14

    И? Овога који је преузео улогу оца, васпитача из вртића, учитеља из основне школе... ухапсити и осудити. А ово дете, како наводе неупућени, које је евидентно деликвент, разбојник, силеџија и потенцијални убица, што пре излечити, опоравити и... пустити одмах да настави како је започео и како је васпитан. Да краде, отима, разбија и линчује. Како другачије?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA