Vreme čitanja: oko 2 min.

Srce da stane od samog pogleda na dole: Sa ovog krova na 17. spratu su skočili Martina i Lav, OVO je misterija

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na krovu nema tragova da se išta dogodilo, ali sa visine te zgrade pruža se vrtoglav pogled ka pločniku

  • 3
Novi Sad, samoubistvo, zgrada, krov Foto: Nikola Bilić

Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25) izvršili su u petak samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu. Dan kasnije policija je u njihovoj kući u Petrovaradinu našla mrtve sinove od jedne i tri godine.

Telegraf je došao do fotografija krova koji se nalazi na 17. spratu zgrade sa kojeg je izvršeno samoubistvo, a naš reporter je danas ponovo obišao i komšiluk ovog solitera sa koga su skočili.

Na krovu nema tragova da se išta dogodilo, ali sa visine te zgrade pruža se vrtoglav pogled ka pločniku gde su skončali Lav i Martina.

Osim toga, ništa više ne pokazuje da se ovde dogodila jeziva tragedija. Deca se igraju na terenima, ljudi šetaju, a tek koji "baci" pogleda ka vrhu krova i odmahujući glavom u neverici zamakne iza ćoška.

Ono što je i dalje misterije je, kako su oni ušli u zaključanu zgradu.

Komšije kažu da bi najradije da zaborave tu kobnu noć.

- Ma nisu to čista posla derane, ja sam odmah pomislio da je sekta, jer mi je ćera koja je tuda prolazila rekla da su mladi, još ona meni kaže "ajde tata ne lupaj verovatno su samo pali", ali ja sam znao da to nije sve čisto - rekao je komšija i dodao da je i ranije bilo samoubistava, ali da je ovo nešto što nikada u životu nije video.

Martina P.S.,Novi Sad,majka cija su deca nađena mrtva Foto: Privatna arhiva

Druga komšinica priča da je juče na ovom mestu ponovo intervenisala patrola policije iz stanice Stari Grad, jer je, navodno, neko prijavio sumnjive osobe koje zvone na interfon. Policija je sačinila zapsinik i preuzela video snimke od upravnice zgrade.

- Svi smo uplašeni, to je užas, ja sam srčani bolesnik, malo je falilo da me vode u hitnu pomoć to veče, moj unuk je njihovih godina, ovo je užas, to su samo deca. Šta li ih je nateralo da to učine - rekla je komšinica ne krijući da je na ivici plača.

I u drugim zgradama komšije su uplašene, a ispred jedne od njih komšije diskutuju o organizovanju skupštine stanara i postavljanju kamera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deni

    4. mart 2024 | 19:18

    Zaključak je da nisu bili normalni!!! Žao mi je samo nedužne dece, a njih mi uopšte nije žao!!!

  • NS 1

    4. mart 2024 | 18:18

    Bili su hrabri i čvrsto odlučili šta žele,nisu tražili publiku kao neki što glume suicid.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA