Vreme čitanja: oko 2 min.

Put kojim su došli Lav i Martina od svoje kuće do solitera s kog su skočili? Ovo su moguće opcije

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovaj zločin već danima trese Srbiju i region

  • 3
Novi Sad, samoubistvo, zgrada, krov Foto: Nikola Bilić, Google maps, Privatna arhiva

Reporter Telegrafa istražio je moguće putanje kuda su Lav i Martina mogli da prođu, ako su od kuće strave u kojoj su ubili decu, direktno išli do solitera smrti na Limanu 2.

Na guglovim mapama, nude se tri putanje koje su mogli upotrebiti ukoliko su išli automobilom, odnosno taksijem, jer svoje automobil nisu imali. Prva putanja, koja bi bila najlogičnija da je izabere vozač taksija, je trasa koja vodi od njihove ulice, preko Bukovačkog puta do ulice Račkog, te dalje pored bolnice Mišeluk, kroz tunel pa preko Mosta slobode, posle kog drugo skretanje desno na semaforu kod TC Merkator, vodi direktno do solitera.

Ova putanja duga je 7.1 kilometar i potrebno je oko 11 minuta lagane vožnje kada nije špic.

Druga putanja, koju bi taksista izabrao, u slučaju gužve na Mostu slobode, vodi preko Mosta Duga kroz ceo Petrovaradin i ispod tvrđave i pored centra grada do Limana, ali tu tom slučaju postoji mnogo više semafora i bilo bi potrebno polukružno okretanje, pa bi svi taksisti sa kojima smo pričali, pre izabrali putanju jedan preko Mosta slobode.

Putanja dva duga je 6.4 kilometra, ali je u proseku potrebno 2 minuta više iako je trasa kraća za kilometar, jer ona vodi kroz gusto naseljene delove grada sa preko 10 semafora, dok se na trasi jedan nalaze svega dva semafora.

Postoji i treća putanja, koja je malo verovatna i nema razloga da bi je neko koristio, ona je duga 8.7 kilometara, prosečna vožnja traje oko 15 minuta i ona preko kameničkog puta vodi ponovo do Mosta slobode i dalje do solitera.

Sve ovo važi samo ukoliko su išli taksijem.

Druga opcija bila bi gradski prevoz, odnosno autobuska linija 3 sa presedanjem u centru grada na linije 4 ili 8. Ili odlazak linijom 3 do centra, a potom šetnja do solitera udaljenih oko 20 minuta hoda. Početna stanica linije tri nalazi se na svega par stotina metara od njihove kuće, odnosno na 5 minuta hoda.

Slična opcija je i ukoliko bi se odlučili za neko od linija koje vode od Sremskih Karlovaca. Uvek postoji i opcija da su išli peške, za šta bi im trebalo između jedan i po i dva sata, zavisi od tempa hoda.

(Telegraf.rs)

Video: Ušli smo u dvorište bračnog para za koji se sumnja da je ubio decu, pa sebe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA