≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Potvrđena optužnica protiv osumnjičenog za ubistvo Noe Milivojev: Zadavio je kablom, pa isekao telo

E. H.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ognjen D. se od hapšenja nalazi u pritvoru

  • 2
Noa Milivojev, ubistvo Foto: Telegraf, Privatna arhiva, Printskrin: Instagram/@noa.diva

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Ognjena D. (33) osumnjičenog da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života Nou Milivojev (18).

Ovaj sud doneo je rešenje o potvrđivanju optužnice na koje postoji pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu, potvrđeno je Tanjugu u Višem sudu u Beogradu.

Ognjen D. nalazi se u pritvoru od hapšenja.

Prema navodima optužnice Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, postoji opravdana sumnja da je okrivljeni 17. i 18. juna prošle godine u iznajmljenom stanu u centru Beograda u kojem je prijavljeno stanovao, iz niskih pobuda - mržnje i netrpeljivosti na podmukao način, lišio života Nou Milivojev (18), sa kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

To je, kako se sumnja, učinio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe Milivojev prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze.

Ognjen D. se tereti da je najpre obnovio kontakt i susrete sa Noom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletne transrodne devojke, pozvavši je da dođe kod njega u stan, gde je sa njom ušao u svađu i fizički sukob, a potom je stezanjem vrata električnim kablom lišio života.

Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećenoe, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

D.O. osumnjičeni, Noa Milivojev Foto: Privatna arhiva

Potom je delove tela zalio hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen, što je sve pronađeno 6. jula.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo na podmukao način i iz drugih niskih pobuda.

Trans devojka Noa Milivojev (18) nestala je 17. juna kada je krenula kod Ognjena D. u čijem stanu je 6. jula pronađeno njeno telo.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Policija iznosi delove Noinog tela u kutijama: Stravičan snimak sa mesta ubistva u centru Beograda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valda zadavio ga je

    13. mart 2024 | 10:38

    musko je bio

  • teorija zavere

    13. mart 2024 | 11:56

    Žao mi je što je Noa izgubio život. Nije zaslužio. Ono na šta hoću da skenem pažnju je razlika između onoga što nam serviraju kroz razne filmove i serije, poput Vil i Grejs, i stvarnosti. U filmovima LGBT osobe su nežne, fine, imaju ukusa kada je u pitanju garderoba ili uređenje doma, itd. U stvarnosti imamo slučajeve gde su nasilni pa imamo ubistva (kao u ovom slučaju) i silovanja, tj. pedofiliju. Kada pročitate da su sveštenici godinama silovali dečake treba da budete svesni da oni nisu samo sveštenici, već gej pedofili. Ne kažem da među strejt osobama nema onih koji ubijaju i siluju, ali želim da napomenem da ih ima i među LGBT. Nisu oni tako divni, kako ih mediji predstavljaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA