Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola sa drugom stradao u nesreći kod Gornjeg Milanovca: Deda neutešan, čuli se pre tragedije

E. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema nezvaničnim informacijama do udesa je došlo zbog nepoštovanja znaka za obavezno zaustavljanje i neprilagođene brzine

  • 1
Gornji Milanovac, saobraćajna nesreća Foto: Rina.rs

Radovan B. i Nikola Š. nastradali su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći noćas, oko 2 sata, koja se dogodila na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog u Gornjem Milanovcu.

- Mi smo se sinoć čuli i pričali više nego ikada. Rekao mi je da je danas planirao da da sa ocem dižu folije na plastenike koje imaju. Planirao je i da sredi plažu, na reci koja se nalazi u našem selu - opočinje priču deka nastradalog Nikole, prenosi Informer.

Kako kaže, on je bio divan mladić, koji se jednom rađa.

- Ne zato što je bio moj unuk, nego jednostavno on je imao razumevanja za sve. I za svoju braću i za sve prijatelje. Kad treba nešto da se pripomogne, eto njega. Kako ću ja sad, kako da izdržim ovo, a da mi srce ne pukne - kroz suze je ispričao deda nastradalog mladića.

Kako kaže, unuk se zaposlio i radio u jednoj firmi u Gornjem Milanovcu.

- Zaposlio se pre dve godine, i radio u jednoj firmi u gradu. Bio je veoma odgovoran, kad je završio školu, rekao je da hoće da nastavi da se usavršava. Sinoć su on i njegov drugar išli u grad, a potom krenuli kući, ne znam ko je vozio, ali njegov automobil je slupan - rekao je deda skrhan bolom.

Prema nezvaničnim informacijama do udesa je došlo zbog nepoštovanja znaka za obavezno zaustavljanje i neprilagođene brzine. Na licu mesta dva mladića su podlegla povredama. Jedan vozač je zadržan u stanici Policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA