≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

SAZNAJEMO Saslušani osumnjičeni mladići koji se terete da su zlostavljali i mučili sina biznismena iz Vršca

Vreme čitanja: oko 2 min.

N. L. je otet zbog navodnih dugova

  • 3
Vršac, otmica Foto: Instagram

M. K. A. (22), R. T. (20), L. J. (24), L. T. (24) i M. L. (22) koji su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo zlostavljanje i mučenje mladića N.L. (21), sina građevinskog investitora A.L. iz Vršca, saslušani su u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu.

- Svi osumnjičeni su saslušani danas. Osnovnom sudu u Vršcu je dostavljen predlog za određivanje pritvora za sve osumnjičene- kažu za "Telegraf.rs" iz OJT u Vršcu.

N. L. je otet zbog navodnih dugova.

Njega su, podsetimo, M. K. A. i R. T. kako se sumnja u toku noći između 16. i 17. marta ove godine prisilili da uđe u automobil i odvezli ga u jedan stan u Vršcu, u kojem su ga tukli i oteli mu zlatni lančić, ručni sat i mobilni telefon, pa se terete i za krivična dela protivpravno lišenje slobode i razbojništvo u saizvršilaštvu.

U stan su potom ušli i L. J., L. T i M. L. koji su, kako se sumnja, zadali više udaraca dvadesetjednogodišnjaku, a L. J. se sumnjiči da mu je pretio tražeći da mu isplati 1.000 evra, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za iznudu.

Oglasilo se tužilaštvo za Telegraf

Dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu, dana 17.03.2024. godine obavešten je da se K.A.M. (23), T.A. (19), svi iz Vršca, terete da su prinudili L.N. (20) iz Vršca, da sedne u automobil vlasništvo K.A.M., odvezli ga do stana u Vršcu, vlasništvo K.A.M., gde su ga zajedno sa J.L., T.L. i L.M. zlostavljali, oduzeli mu ručni sat, telefon i zlatnu ogrlicu i iznuđivali mu novac.

- Svim navedenim licima određeno je zadržavanje, te je dana 18.03.2024. godine Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu podneta krivična prijava od strane Policijske stanice Vršac protiv K.A.M. (23), T.A. (19), J.L. (23), T.L. (23) i L.M. (21), svi iz Vršca, zbog osnovane sumnje da su izršili krivično delo zlostavljanje i mučenje kao saizvršioci, protiv K.A.M. i T.R. podneta je krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili i kriv. delo protivpravno lišenje slobode i krivično delo razbojništvo kao saizvršioci a protiv J.L. podneta je krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio i krivivično delo iznuda - kažu iz OJT Vršac za Telegraf.rs.

Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu nastavlja dalji rad na predmet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Duka Srbin Tenja

    19. mart 2024 | 14:37

    Ovo su zaista dela koje normalno društvo ne podnosi, ali da nije kriva druga strana, ne bi ih ni bilo. Preispitajte malo sve privatne firme, pogotovo građevinske, pa ćete videti da je u svakoj 70-75% radnika na crno i zbog toga se i dešavaju ovakve stvari jergazda može da te plati i ne mora, jer nemaš ugovor. Poenta svega je da iza takvih firmi stoji neko blizak ministrima ili poslanicima i prilikom svakog pokušaja izlaska inspekcije na teren, stižu dojave i gradilišta prazna. Znači zgradu izgradilo 3 - 4 prijavljena radnika!!?????? Mito i korupcija u državi, inflacija koja se krije od naroda, proizvodi ljude u potencijalne razbojnike, iznuđivače ili ne daj bože ubice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA