Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je poslednja slika Strahinje Markovića: Nestao pre četiri godine, Lalić ga pomenuo na suđenju Belivuku

Vreme čitanja: oko 2 min.

Roditelji su došli do saznanja da je "mercedes" koji je koristio bio parkiran ispred kuće Aleksandra Šarca koji je ubijen u sačekuši u oktobru 2020. godine u tržnom centru "Ušće".

  • 0
Ubijen Strahinja Marković Foto: Telegraf

Mladić Strahinja Marković iz Resnika, nestao je u junu 2020. godine i od tada mu se gubi svaki trag. Njegovo telo ni do dan danas nije nađeno.

Njegovo ime čulo se na suđenju klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Tada ga je spomenuo okrivljeni svedok Srđan Lalić i tvrdio da je video fotografiju na kojoj se nalazi "glava izvesnog Strahinje".

Ubijen Strahinja Marković Foto: Telegraf

On je navodno sa roditeljima proveo dan nakon čega su oni otišli kući. Ali, sledećeg jutra im je zazvonio telefon. Strahinjina trudna devojka rekla je da ne može da ga dobije na telefon. Oni su krenuli u potragu, ali tada im je Strahinjin drug, Nikola Kačarević pozvao i rekao da je uhapšen, nakon čega su oni poslali advokata u policiju.

Roditelji

Strahinjnin otac Nenad, ispričao je za KRIK da mu je advokat rekao, da mu je osoba koja je radila na prijavnici rekla da je priveden u svojstvu građanina i da ako mu bude potreban advokat - zvaće.

Međutim, Strahinjina majka , otišla je u policiju gde su joj rekli da on uopšte nije priveden, te su oni tada prijavili nestanak svog sina.

Oni su kasnije došli i do saznanja da je "mercedes" koji je koristio bio parkiran ispred kuće Aleksandra Šarca koji je ubijen u sačekuši u oktobru 2020. godine u tržnom centru "Ušće".

Prema njihovim rečima, automobil je bio parkiran "isti dan kada je Strahinja nestao".

- Našao sam njegov telefon i kontaktirao ga. Šarac mi kaže: "Strahinja je parkirao kola juče oko šest sati kod mene i otišao je taksijem’. Ja kažem: "Druže, daj mi na kameri da vidim broj taksija u koji je ušao’, on kaže: ‘Ne radi mi kamera, a ne znam ni da li je otišao taksijem ili peške, da l’ ga je neko čekao’. Sve mi je to bilo sumnjivo“ - priča Nenad Marković.

- Zadnji put kad sam bila u policiji otišla sam sa namerom da vidim je l’ su pregledali kod tog Šarca u ulici kamere. Oni kažu: ‘Nama je Šarac rekao da ne rade’ i ja sam dobila nervni slom - kaže majka za KRIK.

(Telegraf.rs, Krik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA