≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

SAZNAJEMO Otac jednog od osumnjičenih za ubistvo MMA pozvao Stefanove roditelje: Savić dao iskaz u tužilaštvu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičeni za ubistvo su Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23), koji se nalaze u bekstvu

  • 1
Nenad Savić Foto: Milena Đorđević

Otac MMA borca Stefana Savića Nenad Savić saslušan je danas u tužilaštvu u vezi sa ubistvom svog sina. On je nakon saslušanja istakao da se oseća slomljeno i da "srce hoće da mu stane svakog trena". On je istakao da je celoj porodici jako teško.

Advokat Denis Kurtović rekao je da je istraga Stefanovog ubistva zvanično počela.

- Roditelj jednog od osumnjičenih kontaktirao Stefanove roditelje. Nadamo se da će brzo da dođe do njihove predaje. Javnost je jako potresena, roditelji trenutno stvarno ne mogu da daju izjavu jer je istraga u toku - istakao je advokat i u ime porodice se zahvalio Stefanu Markoviću koji je rizikovao svoj život u pokušaju da pomogne Stefanu Saviću.

Nenad Savić Foto: Milena Đorđević

Podsetimo, Stefan Savić je ubijen u noći između 24. i 25. februara, kada je došlo do sukoba ispred jednog beogradskog kluba. Ne želeći da ulazi u fizički sukob, Stefan je počeo da beži, ali su ga dvojica mladića sustigla i izbola nožem. Jedan mladić je video tu scenu na ulici i izašao iz automobila da pomogne Stefanu, ali je i on zadobio više uboda nožem.

Osumnjičeni za ubistvo su Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23), koji se nalaze u bekstvu. Oni su sa Stefanom ušli u sukob kada su, sa još trojicom mladića, pretukli njegovog druga, a potom ušli u konflikt i sa njim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bledoliki

    26. mart 2024 | 09:43

    takve nesrece ce zavrsiti na nekom od mnogobrojnih frontova,sami su trazili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA