≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ćerku više nemam, a troje dece ostalo je bez majke": Bolne reči roditelja ubijene Ivane kod Sombora

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćerka mi je poslala poruku: "Mama, nas više biti neće", kaže majka ubijene

  • 3

Radovan Dimitrov (46) iz sela Stapara kod Sombora ubio je juče suprugu Ivanu Harangozu (39) nakon svađe u porodičnoj kući. Nakon zločina čovek je presudio sebi.

U kući mrtve našao ih je Ivanin otac.

Motiv ubistva i samoubistva najverovatnije je ljubomora.

- Ne znamo još tačno šta se desilo. Naše ćerke nema, a njih troje sad su bez oca i majke. Nismo mogli ništa sprečiti. Evo, pitajte decu mislim da oni više znaju nego mi. Ja sam ih našao u kući mrtve. Poslali su poruku na ženin telefon, ja sam smatrao da ja treba da odem- priča za "Telegarf.rs" Ivanin otac.

Ona je pre ubistva uspela da pošalje majci poruku i to u sredu oko tri sata.

- Ćerka mi je poslala poruku: "Mama, nas više biti neće". Probudila sam muža i rekla mu da ide. Znala sam da se nešto dogodilo. Sad samo molim da deca ostanu uz nas. Da mi Centar za socijalni rad posle ovoga ne uzme decu.

Tela Ivane i Radovana su na obdukciji.

Sin Stefan

Selo Stapar, ubistvo i samoubistvo Foto: Marko Jovanović

- Pozvao me je deda i rekao da dođem kući i da nema više mame i tate. Mislio sam da su otputovali u Nemačku da rade. Međutim, dok sam bio u vozu zvali su me ljudi i plakali dok su mi izjavljivali sauoučešće. Tada sam saznala da su mrtvi - priča za "Telegraf.rs" sin ubijene Ivane Harangozu.

O Radovanu komšije kažu da je bio dobar čovek, ali mnogo ljubomoran.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    28. mart 2024 | 08:04

    Ako već vidite da je neko mnogo ljubomoran to verovatno znači da nije mnogo dobar. Velika ljubomora dolazi iz lošeg u čoveku: posesivnosti, egoizma, ograničenosti, nesigurnosti... On je dobar kada je sve po njegovom. Ko ume da voli drugog skoro pa kao sebe samog nije ljubomoran. Dobar čovek ne lišava druge života zbog svoje ljubomore, čak i ne lišava samo sebe života da bi "kaznio" one koji su prouzrokovali ljubomoru. Dobar čovek koji nije ljubomoran reći će: Samo da si mi živ(a) i zdrav(a), srećan/ srećna, makar i na drugom kraju sveta sa drugim partnerom. Kad osobu prema kojoj ste osetili veliku ljubav posmatrate kao dar/sreću što ste uopšte upoznali osobu koja je probudila takve emocije kod vas, ljubomora ne može da postoji. Dobar čovek ne ubija majku troje dece, čak i kad ta deca nisu njegova jer dobar čovek nikog ne želi da liši roditeljske ljubave. Dobar čovek može da ubije drugog samo u situacijama kada je njegov život direktno ugrožen ili bitno upropašćen. Da je dobar voleo bi ili makar poštovao pokojnu kao majku svoje dece, pa i da je prezre na svaki drugi način ne bi je ubio.

  • Lord

    28. mart 2024 | 07:30

    Kako bre ljubomoran,a bivsi?I ti sto kazu da je bio dobar,mucnite malo glavom pre nego sto odvalite nesto...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA