≫ 

"Ćerku više nemam, a troje dece ostalo je bez majke": Bolne reči roditelja ubijene Ivane kod Sombora

 ≫ 

Ćerka mi je poslala poruku: "Mama, nas više biti neće", kaže majka ubijene

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Lord
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ena

    28. mart 2024 | 08:04

    Ako već vidite da je neko mnogo ljubomoran to verovatno znači da nije mnogo dobar. Velika ljubomora dolazi iz lošeg u čoveku: posesivnosti, egoizma, ograničenosti, nesigurnosti... On je dobar kada je sve po njegovom. Ko ume da voli drugog skoro pa kao sebe samog nije ljubomoran. Dobar čovek ne lišava druge života zbog svoje ljubomore, čak i ne lišava samo sebe života da bi "kaznio" one koji su prouzrokovali ljubomoru. Dobar čovek koji nije ljubomoran reći će: Samo da si mi živ(a) i zdrav(a), srećan/ srećna, makar i na drugom kraju sveta sa drugim partnerom. Kad osobu prema kojoj ste osetili veliku ljubav posmatrate kao dar/sreću što ste uopšte upoznali osobu koja je probudila takve emocije kod vas, ljubomora ne može da postoji. Dobar čovek ne ubija majku troje dece, čak i kad ta deca nisu njegova jer dobar čovek nikog ne želi da liši roditeljske ljubave. Dobar čovek može da ubije drugog samo u situacijama kada je njegov život direktno ugrožen ili bitno upropašćen. Da je dobar voleo bi ili makar poštovao pokojnu kao majku svoje dece, pa i da je prezre na svaki drugi način ne bi je ubio.

  • Lord

    28. mart 2024 | 07:30

    Kako bre ljubomoran,a bivsi?I ti sto kazu da je bio dobar,mucnite malo glavom pre nego sto odvalite nesto...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA