Vreme čitanja: oko 2 min.

Saslušan muškarac koji je nogama polomio "šoferku": U automobilu bila žena sa kojom je imao sukob u saobraćaju

K. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovaj incident je zabeležen juče na Tošinom bunaru kada je snimljen mladić koji u toku vožnje stoji na haubi automobila koje je u pokretu i skače po njemu

  • 0
Saobraćajna policija, nasilnička vožnja Foto: RINA

B.N. (31) saslušan je danas u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca zvog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

On se sumnjiči da je dana 04. aprila u Novom Beogradu, bezobzirnim ponašanjem značajnije ugrožavao spokojstvo građana i teže remetio javni red i mir, tako što je, nakon nesporazuma u saobraćaju, snagom nogu polomio vetrobransko staklo na vozilu oštećene koja je tom prilikom zadobila lake telesne povrede.

Podsećamo, ovaj incident je zabeležen juče na Tošinom bunaru kada je snimljen mladić koji u toku vožnje stoji na haubi automobila koje je u pokretu i skače po njemu.

Kako je objavio jedan od očevidaca ovog incidenta žena se nalazila za volanom automobila na koji se popeo mladić i nogama polomio šoferšajbnu.

- Žena je, koliko sam primetila, ulazila u traku u kojoj su bili taj momak i devojka sa "golfom" pa su je oni kasnije jurili do železničke i tu se sve desilo. Mislim nije krivica tog momka i devojke, ali on će morati da odgovara zbog toga sto joj je skakao po haubi i slomio šoferku. Sve u svemu, ni ona kao žena nije trebala da upada u traku mogla je da sačeka - objasnila je žena koja je bila učesnik u saobraćaju u trenutku incidenta.

Podsećamo, mladić je, držeći se za krov vozila, sve vreme skakao po vozilu koje se kretalo dok nije došlo do semafora na kojem se zaustavilo.

Muškarac je u napadu besa bio vrlo agresivan, a ovakvo ponašanje naišlo je mnogobrojne osude na mrežama.

U jednom momentu, kako se vidi na snimku, jedan devojka dotrčava do mladića i pokušava da ga smiri i navede da siđe, ali epilog je ostao nepoznat.

Kako prenosi mojbeograd_vesti, svemu je navodno prethodio blaži sudar automobila muškarca koji je skakao po haubi i vozača drugog vozila na koje se popeo besan mladić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA