≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Komšinica osumnjičenog za ubistvo Danke pre 3 dana uočila ovu stvar na kapiji: Policija sad gleda u njen bunar

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na pitanje naše novinarke da li je primetila da je kamenje na bunaru pomerano, Dragica je odgovorila negativno

  • 53

Policija u selu Zlot, odakle je jedan od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2), pregleda i bunar u dvorištu komšinice Dejana D., javljaju reporteri Telegrafa sa lica mesta. 

Kako nam je Dragica Šujić, komšinica osumnjičenog Dejana D.,  potvrdila, ona sumnja da joj je, za sada nepoznato lice, obilo katanac koji je stajao na kapiji.

"Katanac je bio zatvoren, ja kad sam došla kažem: 'Juuu, ja sam ostavila katanac otvoren, pa neće i neće da se zatvori'", rekla je komšinica Dejana D. za Telegraf.

Na pitanje naše novinarke da li je primetila da je kamenje na bunaru pomerano, Dragica je odgovorila negativno.

"Nije pomerano ništa, ali bolje neka se pretraži", kazala je ona dodajući i da tamo gde je poklopac na septičkoj jami ništa nije diralo jer bi se "poznalo".

"Za unutra, za rupu ne garantujem", napomenula je.

Žena je pred kamerama Telegrafa otkrila i da je kanatac "pokvaren" već tri, četiri dana.

Kako se na slikama sa lica mesta može videti, policajci su stigli u selo Zlot i krenuli da "češljaju" teren u nadi da će telo ubijene Danke (2) što pre pronaći. Razgovarali su i sa Dragicom i pregledali bunar, a potom je i policijski pas doveden u dvorište.


Podsetimo, u selu Zlot, ispred kuće Dejana D. (50), osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2) nalazi se policijsko vozilo, kao i cisterna za isušivanje septičke jame koja je upravo stigla na lice mesta, javlja reporter Telegrafa.

Kako je Telegraf ranije pisao, policija je privela R. D. (73) i D. D. (40) zbog postojanja osnova sumnje da su Dejanu D. (50) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

Oni se sumnjiče da su, najverovatnije 28. marta ove godine pomogli osumnjičenom da prebaci telo devojčice na drugu lokaciju.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Podsetimo, kako je danas za TV Prva potvrdio načelnik UKP-a Ninoslav Cmolić danas će biti ponovo biti pretražene kuće osumnjičenih, ali i šira okolina.

"Biće pretražene septičke jame, ići ćemo i na groblje. Ima mnogo lokacija koje ćemo danas obići", rekao je Cmolić.

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2) saslušani su sinoć u tužilaštvu, a tom pirilikom jedan od osumnjičenih je priznao zločin, dok se drugi branio ćutanjem.

"Osumnjičena lica su saslušana u tužilaštvu, kojom prilikom je D.D. u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, dok se J.S. branio ćutanjem", navodi se iz Tužilaštva.

Na predlog tužilaštva, sudija za prethodno postupak Višeg suda u Zaječaru osumnjičenima je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Pritvor im je određen zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti da utiču na svedoke i da unište ili uklone tragove izvršenja krivičnog dela, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Radnici JKP "Vodovod" D. D. (50) i S. J. (50) uhapšeni su u četvrtak pod sumnjom da su 26. marta ove godine ubili Danku Ilić (2).

Sve najnovije informacije o ovom slučaju možete pročitati u našem BLOGU UŽIVO.

(Telegraf.rs)

Video: Policija dovodi drugog osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić u tužilaštvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fantom

    6. april 2024 | 12:10

    Ne mogu da shvatim kako ljudi u 50-tim godinama nemaju nimalo empatije prema jednom detetu. Kakve još sve zveri žive među nama? Udaviti malo nevino dete od dve godine svojim rukama, i to činiti svesno, zatim se vratiti i premestiti telo jadnog deteta. Ne mogu da shvatim, ne mogu i ne mogu...

  • ...

    6. april 2024 | 12:15

    Аман више, чупајте нокат по нокат и пропеваће као ласте!

  • Nadja

    6. april 2024 | 11:54

    Treba ih dobro pritisnuti d kazu gde je telo male Danke.A ne pijani , psihicki bolesni, imaju blokadu.To su price ja Malu decu.osuditi Oca, brata, mamu i sve ostale koji su ucinili nazao detetu.Dozivotno kazniti.Mozda se onda neki dozovu pameti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA