≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dva sata je detaljno pričao kako je ubio Danku": Iz UKP-a otkrili detalje saslušanja i potrage za telom

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šašić je naveo da bi pronalazak tela devojčice mogao da donese i nove dokaze o uhapšenima za koje se sumnjiči da su pomagali u prikrivanju dokaza

  • 12
Danka Ilić Foto: Privatna arhiva

Zoran Šašić, zamenik načelnika Uprave kriminalističke policije (UKP), rekao je danas, gostujući na TV Happy, da će potraga za telom Danke Ilić (2) iz Bora, koja je pre više od deset dana ubijena nakon što je na nju naleteo auto, biti nastavljena dok se telo devojčice ne pronađe.

On je istakao da se potraga vrši na nekoliko lokacija i da je za sada ovo delo okvalifikovano kao teško ubistvo učinjeno na svirep način.

Šašić je naveo da bi pronalazak tela devojčice mogao da donese i nove dokaze o uhapšenima za koje se sumnjiči da su pomagali u prikrivanju dokaza.

"Pronalazak tela će nam doneti nove dokaze o osumnjičenima i nove dokaze o uhapšenima za koje se sumnja da su pomagali posle izvršenja krivičnog dela", rekao je Šašić za TV Happy.

Što se tiče potrage za telom, istakao je da se pretraga vrši na tri lokacije, te da postoji problem sa jednim od osumnjičenih za Dankino ubistvo koji se brani ćutanjem.

"Osumnjičeni su priznali krivično delo, i detaljno ga opisali. Tokom saslušanja je jedno lice više od dva sata opisivalo izvršenje krivičnog dela, dok je drugo lice, nakon što je počeo sa priznanjem i opisivanjem, kasnije odlučio da se brani ćutanjem", rekao je Šašić.

On je rekao da je obavljena pretraga užeg i šireg lica mesta.

Video: Policija pretražuje teren oko Lazareve pećine: Potraga za telom male Danke još traje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Inna

    7. april 2024 | 13:05

    Ako nece milom, upotrebite silu. Morace da priznaju. Ne mogu da verujem da neko moze da bude toliki monstrum i bezdusknik da naudi malom,nejakom bicu. Za takve nema kazne koja bi zadovoljila pravdu,svaka kazna je mala.

  • Pantalodzija

    7. april 2024 | 12:56

    Sta je rekao monstrum, to nam kaži. Nadtavite bagerisati od jutra do mraka, nema labavo. Sve ograditi žicom, i stisnuti komšiluk.. sve po redu. Neko ce gugnuti

  • Mio

    7. april 2024 | 13:17

    Ma brain se ćutanjem, pa stisnite ga jeste li vi policija ili komisija za negovanje ubica. Stisnite ga, upotrebite silu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA