≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milkić zaplakao dok je govorio o Danki Ilić: "Imam dete od dve i po godine"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi osumnjučeni za ovo monstruazno ubistvo uhašeni su i njima je određen pritovr

  • 4

Na konferenciji za medije, danas se obratio  gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Gradonačelnik Milikić saopštio da je veoma teško podneo situaciju u vezi sa malom Dankom Ilić i zaplakao je.

Kako kaže on je i sam otac deteta od dve godne i ovo je veoma teško i emotivno prihvatio. Nije sa nadao da će se ishod na kraju ovako završiti i do poslednjeg trenutka je verovao da je Danka živa i u Beču da će uskoro biti u naručju svoje porodice.

Kako je rekao, trebalo bi svi da poradimo na empatiji i da ne veruje kakvi ljudi postajemo i da je moguće da neko počini takav stravičan zločin.

Podestimo, telo male Danke još uvek nije pronađeno, iako se tereni za koje se sumnja da je telo možda negde na njima, danonoćno pretražuju.

Svi osumnjučeni za ovo monstruazno ubistvo uhapšeni su i njima je određen pritvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tomislav

    8. april 2024 | 13:35

    Dusa kad zaboli, kada naviru emocije, i jos kada imate dete slicnog uzrasta, onda predsedniku opstine krenu suze saosecanja?! Nadajmo se da ce policija pronaci mesto gde je mala devojcica?! Hvala, policiji koja bdi danonocno na otkrivanju svih aktera ovog nemilog dogadjaja!?

  • robbie

    8. april 2024 | 16:33

    Tuga, bol i nevjerica ne samo u Boru i RS nego i kod nas u RH. Andjele mali, nadam se da si sada na nekom boljem mjestu. Oprosti nam, dušice malena. ;( Gradinacelniku predlazem da glavna ulica u Boru dobije ime male Dankice i takoder svake god, na dan 26.03. u 13:52 sirene da se oglase njoj u čast i spomen. Andjele malecki, spojila si ljude, naciju i vjeru. Nikad nećeš biti zaboravljena! Mir vama, dobri ljudi.

  • Bor

    8. april 2024 | 13:37

    Vama političarima i policiji ništa više ne verujemo,metode ispitivanja osumnjičenih su vam ubitačne i iznuđujete priznanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA