≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ostali smo bez jednog od ključnih svedoka za ubistvo Danke (2), ali imamo materijalne dokaze"

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za telom dvogodišnje Danke Ilić, za čije su ubistvo uhapšeni i osumnjičeni dvojica muškaraca iz Bora, još uvek se traga

  • 5
Ivana Ilić, Banjsko polje, nestala Danka, Hit tvit Bojana Otović Foto: Facebook/Ivana Ilić/Miloš Ilić, Printskrin: TV Pink

Major policije Bojana Otović Pjanović izjavila je da, iako su osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora nakon saslušanja priznali i opisali način krivičnog dela koji su učinili, prava istina o tome šta se tačno dogodilo može biti utvrđena samo na osnovu tela devojčice, za kojim se još traga.

Ona je za TV Blic istakla da policija nikada nije imala ovakav slučaj i da detalje izjave preminulog Dalibora Dragijevića, brata osumnjičenog za ubistvo, ne može da iznosi u javnost jer je istraga i dalje u toku.

- Suština je, čim je dat nalog tužioca da se isti zadrži do 48 časova, on je u tom periodu imao srčani udar i preminuo, to je dovoljan osnov sumnje ili podozrenja da je učestvovao i pomagao u navedenom događaju. Oni su navodili lokacije, gde može biti telo - rekla je ona.

Istakla je da se ostalo bez jednog ključnog svedoka, ali da ima dovoljno materijalnih dokaza.

"Njegovu izjavu ne možemo uzimati sada jer je preminuo. On ne može da potvrdi svoju izjavu pred tužiocem, ali Dejan Dragijević je detaljno opisao zločin i rekao ko mu je pomogao da sakrije telo i svakako će se uzeti u obzir izjava njegovog brata", rekla je Otović Pjanović.

Za telom dvogodišnje Danke Ilić, za čije su ubistvo uhapšeni i osumnjičeni dvojica muškaraca iz Bora, još uvek se traga.

(Telegraf.rs/Tanjug, Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Züri

    9. april 2024 | 09:27

    Čime pravdate smrt mladog ispitanika ,ako je bio bolestan što niste postupili u skladu sa psihofizičkim sposobnostima.

  • jelena

    9. april 2024 | 10:39

    “majorKa”

  • BG 1

    9. april 2024 | 09:22

    Eto vam vaše brutalne metode ispitivanja da bi dobili iznuđeno priznanje umesto da tražite tragove i dokaze,zašto vam je ispitanik umro iako kažete bio bolestan a što baš sada u pritvoru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA