≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ove 3 lokacije je policija danas istovremeno pretraživala u potrazi za Dankinim telom: 14 dana kako je nema

S. Ž.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danas je 14. dan od nestanka Danke Ilić (2)

  • 0
Policija, pretraga Danka Ilić Foto: Nikola Anđić, MUP, Telegraf rs

Tačno pre 14 dana, negde u ovo vreme, po društvenim mrežama počele su da se šire fotografije nestale devojčice Danke Ilić (2) u Banjskom Polju. Tad niko nije slutio šta ćemo saznati za nekoliko dana - dete nije nigde upalo, nije oteto, nije prodato. Ishod je bio šokantan - Danka je ubijena. Danas, 14. dana od trenutka njenog nestanka, policija svim silama pretražuje još 3 moguće lokacije koje su ostale nepretražene, u potrazi za telom - rezervoar pored kuće osumnjičenog, most, deo Lazarevog kanjona.

Pretraga Lazrevog kanjona

U Borskom okrugu se i danas, šesti dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, na terenu nastavlja potraga za telom devojčice, a pretražuje se drugi deo Lazarevog kanjona. Pripadnici policije zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja pretražili su prvih 3,5 kilometara kanjona, a pretražena je i jama iznad kanjona duboka 70 metara.

Za pretragu se koristi specijalistička spasilačka oprema i dronovi. Pretraživana je Lazareva pećina koja se nalazi kod sela Zlot, Lazarev kanjon, kao i celokupno područje duž Zlotske reke.

Pretraga mosta

Kolona policijskih vozila iz Zlota uputila se danas ka Boru, a onda se naglo zaustavila kod brestovačkog mosta kako bi pretražila i ovu lokaciju u nadi da će se telo ubijene Danke Ilić (2) naći. Kako javlja naš reporter sa lica mesta, policajci su opkolili obe strane mosta i nisu dali nikome da se približi. Teren je strm, puno je šiblja i granja. Ipak, potraga je bezuspešna. Odatle su se uputili dalje, ka kući osumnjičenog za ubistvo.

Pretraga rezervoara, manjeg bazena

Na ivici dvorišta osumnjičenog za ubistvo malene Danke, u selu Zlot, nalazi se i omanji rezervoar, takoreći delom u komšijskoj parceli, kojeg policajci danas intenzivno pretražuju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA