≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se načelnik UKP : Nisam imao nameru da uvredim bilo koga, pogotovo ne manjine

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najvažnija stvar, jeste lišenje slobode osumnjičenih za nestanak i teško ubistvo devojčice Danke Ilić, rekoa je Cmolić

  • 9
Ninoslav Cmolić Printskrin: Youtube/Novo jutro

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić izjavio je danas da nije imao nameru da uvredi bilo koga, a pogotovo ne nacionalne manjine.

"Kao policijski službenik, visoki oficir policije, koji je rukovodio akcijama rasvetljavanja najtežih i najsloženijih krivičnih dela, kao neko ko je završio srednju školu unutrašnjih poslova, Policijsku akademiju, i specijalističke studije na Pravnom fakultetu u Beogradu, kao istinski patriota i profesionalac,nijednom rečju nisam imao nameru da uvredim nikoga, a pogotovo ne naše nacionalne manjine", rekao je Cmolić za Tanjug.

Kako je istakao, najvažnija stvar, jeste lišenje slobode osumnjičenih za nestanak i teško ubistvo devojčice Danke Ilić.

"Govorio sam o mučnom i mukotrpnom radu na pronalasku izvršioca ovog gnusnog zločina koji je šokirao celu Srbiju. Žao mi je sto su moje reči izvučene iz konteksta i žao mi je ako se iko osetio uvređenim", istakao je Cmolić.

Cmolić je, gostujući na TV Informer 5. aprila, rekao da su dvojica muškaraca koji su priznali ubistvo dvogodišnje Danke Ilić "bez empatije i sa niskim IQ-om", kao i da su u pitanju Vlasi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    9. april 2024 | 19:34

    Au ovo je neko ludilo,covek rekao da se drze vlasi zajedno da su slozni i da znaju ko je uradio ne bi rekli.a vi skocili na coveka. Nije vam vazno sto su skotovi dete ubili i bacili ali vam vazno sto je policajac koji poznaje mentalitet ovih ljudi to rekao.au nija vama lako sa sobom se ne mozete sastaviti.meni bi bilo zlo da me takvi podrzavaju.

  • Lelica

    9. april 2024 | 18:55

    Ovo nije izvinjenje! Ovo je pravdanje i prebacivanje odgovornosti na druge.Mi nismo razumeli sta je hteo da kaze! Njegova funkcija je u sluzbi naroda , svih kojii zive u zemlji Srbiji a ne naroda u njegovoj sluzbi pa jos po nacionalnosti ( on je rodoljub a sta smo mi?) Nek ustupi fotelju nekome ko ima malo sire poglede na svet ovakvih smo imali previse od 90 na ovamo.

  • A

    9. april 2024 | 19:11

    Šra nije istina? Podneblje gde je crna magija smisao življenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA