Vreme čitanja: oko 1 min.

Govorio si "biće sve u redu...": Supruga Marka koji se utopio u kanalu DTD objavila uspomenu sa venčanja

Ekipa Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragične vesti koje su osvanule tog 13. marta ugasile su i poslednju nadu u srećan epilog

  • 0
Marko Majstorović Foto: Privatna arhiva

Potresnu poruku žene Marka Majtorovića iz Veternika pogodile su sve koji su pročitali i prve dve reči njenog obraćanja. "Užasno boli koliko mi nedostaješ. Fali mi naš svet. Ti i ja, zajedno, u dobru i u zlu, u pobedama i u porazima", napisala je supruga tragično stradalog mladića.

Smrt Marka Majstorovića, mladića koji je nestao 3. marta i čije je telo 10 dana kasnije pronađeno u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, potreslo je čitavu Srbiju.

Tragične vesti koje su osvanule tog 13. marta ugasile su i poslednju nadu u srećan epilog.

Njegova supruga je večeras, na dan njegovog pomena, uputila bolne reči uz njihovu zajedničnu fotografiju sa venčanja na kojoj su zagrljeni.

"Heroju moj, danas smo obeležili tvoj pomen. Užasno boli koliko mi nedostaješ. Fali mi naš svet. Ti i ja, zajedno, u dobru i u zlu, u pobedama i u porazima. Tvoje: "Biće sve u redu. Ne dam te!" vratilo bi me u život. Ostavio si neizbrisiv trag u mom životu... Ponosna sam na tvoju dobrotu. Hvala ti na pruženoj ljubavi, podršci, pažnji... Volim te takvog, lepog i mladog, snažnog, vedrog, nasmejanog. Moj životni partner sa najlepšim plavim očima i najslađim osmehom, moj Marko. S ljubavlju, tvoja M", napisala je Markova supruga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA