≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubistvo u Novom Sadu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uviđaj na licu mesta je u toku

  • 10
Policija rotacija Foto: Mateja Beljan

U Ulici Baja Pivljanina u Novom Sadu došlo je do ubistva kada je muškarac star 36 godina, nožem ubio ženu staru 29 godina, saznaje Telegraf.rs

Po rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske Hitne pomoći njihova ekipa izašla je na lice mesta u 14:46, zatečena je žena stara 29 godina sa brojnim povredama koja je preminula na licu mesta, dok je muškarac (36) imao višestruke povrede oštrim predmetom koje je najverovatnije sam sebi zadao.

Uviđaj na licu mesta je u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    20. april 2024 | 16:53

    Poludeli ljudi skroz,od pre neku godinu...

  • Uf

    20. april 2024 | 16:49

    Dok nisu zene prijavljivali muškarce za nasilje nije bilo toliko ubistava nažalost istinito

  • Petar Kuka

    20. april 2024 | 17:25

    Žene sve češće opravdano ali i neopravdano, pa i lažno, prijavljuju partnere za nasilje, jer po novom zakonu, samo reč žene je dovoljna da dobiju zabranu prilaska i udaljavanje iz svog doma ili pritvor do 30 dana. U pritvoru razmišljaju isključivo o osveti i zato se dešava to što se dešava. Treba svi parovi da se dozovu pameti, ako ne mogu zajedno, da se raziđu dostojanstveno i civilizovano, bez sujete i osvete, žene da ne zloupotrebljavaju zakon, a muškarci da sami iniciraju raskid i razvod kad vide da ne ide, nasilje nikad ništa nije rešilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA