≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Amela planirala sa decom da ode kod muža u Nemačku? Komšije o planovima porodice pre tragedije u Tuzli

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Čičkušić je iz Nemačke došao prošle srede, a dva dana je sa porodicom proveo u skladnom odnosu. Sumnja se da je ubistvo bilo isplanirano što istražiteljima pokazuje činjenica da je sekira koja je zatečena u stanu bila nova

  • 16

Mujaga Čičkušić, koji je pre dva dana skočio sa 14. sprata zgrade u Tuzli nakon što je navodno ubio sekirom svoju suprugu Amelu i njihovo dvoje maloletne dece, živeo je i radio van granica BiH, a porodica je navodno planirala da proda stan i svi se presele u Nemačku.

On je radio kao medicinski tehničar u Nemačkoj, a pre odlaska, bio je zaposlen u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli zajedno sa svojom pokojnom suprugom.

"On je pre šest meseci otišao u Nemačku, a supruga je ostala sa dvoje dece u Tuzli. Prema izjavama komšija, nedavno su u oglasu objavili da prodaju stan jer je i ona skupa sa decom planirala odlazak u Nemačku", otkriva izvor portala Klix.ba.

Kako navodi naš izvor, Čičkušić je iz Nemačke došao prošle srede, a dva dana je sa porodicom proveo u skladnom odnosu. Sumnja se da je ubistvo bilo isplanirano što istražiteljima pokazuje činjenica da je sekira koja je zatečena u stanu bila nova.

Istražitelji nastavljaju da rade na rasvetljavanju motiva trostrukog ubistva i samoubistva. U toku je obdukcija tela članova ove četvoročlane porodice, a naređena su i druga veštačenja.

Prvi preliminarni rezultati obdukcije mogli bi biti poznati uskoro.

Takođe, dosadašnje policijske provere su potvrdile da u ranijem periodu u policijskim stanicama u Tuzli i Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici.

Amela Cickusic Foto: Facebook/Amela Cickusic

U stanu je zatečen prizor koji ledi krv u žilama, a ceo stan je navodno uništen i ispremeštan. Supruga je, što je pokazala istraga, pokušala da spasi decu, ali nije uspela.

Prema nezvaničnim informacijama "Avaza", tužioci i istražitelji sumnjaju da bi motiv stravičnog ubistva mogla biti ljubomora. Za sada ova informacija nije zvanično potvrđena.

Ono što je šokiralo istražitelje jeste da je Čičkušić nakon stravičnog zločina navodno ostavio poruku na vratima stana. On je napisao imena pojedinih ljudi. Policija sada istražuje o kome se radi.

Dan nakon otkrića tela Amele i dece, kolege i prijatelji opraštaju se od žene koju su opisali "kao prelepu, sa crnim, bistrim očima". Kolege Kliničkog centra u Tuzli imaju samo reči hvale i zahvalnost za sve učinjeno, posebno u teškim trenucima korone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    21. maj 2024 | 16:17

    Ovaj covek ni na jednoj slici nema osmeh i radost, psiho tacno se vidi

  • Mane

    21. maj 2024 | 15:58

    Kad se udaš za drvoseču.

  • ZOKI

    21. maj 2024 | 18:16

    Sta je ovo i sta se desava od raspada Yuge, gore se stvari desavaju nego nekad na divljem zapadu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA