Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić vraćeni u zatvor u Zaječaru: Bili u Specijalnoj zatvorskoj bolnici

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesreća se dogodila 26. marta u 13.52 časova u Banjskom Polju

  • 2
Dejan Dragijević i Srđan Janković, Danka Ilić Foto: Nikola Tomić, Privatna arhiva

Osumnjičeni za ubistrvo Danke Ilić (2), Srđan Janković i Dejan Dragijević upućeni su 25. aprila u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu na psihijatrijsko veštačenje, a nakon što je ono završeno, vraćeni su nazad u okružni zatvor u Zaječaru.

Čekaju se rezultati veštačenja.

Podsetimo, nesreća se dogodila 26. marta u 13.52 časova. Majka devojčice je ranije u policiji rekla da je Danka nestala oko 13.45 časova.

Službenim automobilom marke ”fiat”, kako su izjavili, u ulici Radomira Putnika udarili su u dvogodišnju Danku i usmrtili je.

Tada su, kako se sumnja, ubacili dete u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta.

Podsetimo, potraga za malom Dankom počela je odmah 26. marta kada je prijavljen nestanak. Tog dana je i prvi put u Srbiji aktivirana aplikacija "Pronađi me".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bor

    15. maj 2024 | 14:56

    Pravda je zadovoljena jer imaju osumnjičene za ubistvo ali bez dokaza.

  • ZA

    15. maj 2024 | 14:53

    Krivi ili nisu je nebitno ali moraju u pritvor,valjda će se naći neki dokaz nekada kada ne može sada.Osumnjičeni Dalibor je platio glavom ispitivanje i ne mora u zatvor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA