≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kao da ga njena smrt nije dotakla": Dejan se na sahrani majke ponašao nonšalantno, čak se grobarima smešio

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svetlana Dragijević preminula je 15. maja, kako se pretpostavlja, od srčanog udara

  • 12
Dejan Dragijević, Radoslav, sahrana Svetlane Foto: Telegraf.rs

Na sahranu majke i supruge Svetlane Dragijević na novo Zlotsko groblje u pratnji policije najpre su došli osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, sin Dejan Dragijević i suprug Radoslav. Sa lisicma na rukama izvedeni su iz policijske marice i kako kažu očevici kojih je bilo samo nekoliko, Dejan se ponašao sasvim normalno i opušteno kao da se ništa nije dogodilo.

"Kao da ga smrt majke nije uopšte dotakla. Bio je smiren, čak je klimnuo glavom i javio se nekome od grobara koji su se tu zatekli kod rake u koju je trebalo da se sahrani njegova majka Svetlana. Ni traga tuge na licu, bola, suza. Jednostavno sasvim opušten kao da mu je sve potaman, prosto nismo mogli da se načudimo", priča jedan od nekolicine koji su prisustvovali kada su prvi stigli da upale sveće Svetlani Dradijević, sin Dejan i suprug Radoslav i isprate je na večni počinak.

Nakon toga oni su vraćeni policijskom maricom u zatvorsku jedinicu  po nalogu tužioca VJT u Zaječaru i nakon toga u prisustvu 50-tak meštana Zlota, familije i poznanika sahranjena je Svetlana Dragijević koja je pre dva dana preminula, kako se pretpostavlja od srčanog udara.

Tokom jučerašnjeg dana u Opštoj bolnici u Boru specijalisti sudske medicine obavili su obdukciju tela, kako bi se utrvrdio tačan uzrok smrti.

(Telegraf.rs / Milica Ristić)

Video: Odvezeni Dejan i Radosav koji su prvi dovedeni da upale sveće majci i supruzi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bor

    18. maj 2024 | 06:54

    Šta je sve doživeo Dejan u pritvoru i istrazi postalo mu je sasvim svejedno šta se oko njega dešava,sve mu je ravno od Zlota do Đerdapa.

  • Krllee

    18. maj 2024 | 00:00

    Kad je nakljukan sa lekovima

  • Jaca gr.

    18. maj 2024 | 08:29

    Hahahahahaaaa...Ma cime se bavi Srpsko sudstvo!!! Onakav zlocin za smrtnu kaznu, izvode osumnjicene na sahranu!!! Budi Bog s' nama, ovo su stvari za tamo neke Africke neuracunljive zemlje, ali ne nikako za napredne i jake sa jakim sudstvom i zakonima!!?! Detence nije pronadjeno, porodica i rodbina zavijeni u crno upropasceni dok su zivi, Srbija u šoku a zlocinci setaju po groblju, jos se pitate kako su hladnokrvni kao da im je po volji...🤣🤣🤣. Pa naravno da im je po volji jer brat i majka su mogli u nekom trenutku da popiste i kazu istinu, zato su i pocrkali od strahote koju su pocinili...U svakom slucaju, ovom dvoje je najbolje, sve bolje i bolje, sve po planu!!! Uzivancija!!! Ahhhhh...kakve su srece u njihovoj lepoj zemlji Srbiji!!! U nekoj drugoj, SAMICA, GLAD, SPAVANJE SA STAKORIMA, BEZ ZRAKA SUNCA!!! Bravo ZEMLJO MOJA STO PROIZVODIS ZLOCINCE I ODRZAVAS U NAJBOLJEM MOGUCEM STANJU!!!🏴‍☠️😱‼🐷☠💩😈🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA