≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crnogorci uhapšeni u Srbiji zbog krijumčarenja goriva: Otkrivamo kako su otkriveni na prelazu Gostun

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

R. Š. se sumnjiči i za krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja isprave, jer je upravljao cisternom sa nepripadajućom registarskom tablicom

  • 1
Policija hapšenje lisice rotacija Foto-ilustracija: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije i PU Prijepolje, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu uhapsili su R. Š. (31) i D. P. (41) iz Crne Gore zbog krijumčarenja.

Osumnjičeni, vozač i suvozač teretnog motornog vozila, otkriveni su prilikom kontrole na Graničnom prelazu Gostun, na ulazu u Republiku Srbiju, kada su preneli preko carinske linije oko 20 tona naftnih derivata, sakrivenih u dve namenski napravljene komore u priključnoj cisterni izbegavajući mere carinskog nadzora.

R. Š. se sumnjiči i za krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja isprave, jer je upravljao cisternom sa nepripadajućom registarskom tablicom.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i on su, uz krivičnu prijavu sprovedeni u Više javno tužilaštvo u Kraljevu.

(Telegraf.rs)

Video: Carinici primetili da je prikoliva kamiona, kraća, pa otkrili 23 iregularna migranta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA